Trei tinere au furat un generator electric din centrul Clujului

Imagini inedite la Cluj-Napoca, unde trei tinere au furat un generator electric şi l-au cărat ziua în amiaza mare prin oraş.

21 mai 2015, 10:13
Trei tinere au furat un generator electric din centrul Clujului

Proiectul „Clean Cluj”, care şi-a propus să dea o faţă mai curată întregului oraş, s-a terminat cu un generator electric furat de către trei femei, care au conlucrat în acest scop, potrivit citynews.ro. Ele au fost surprinse de către camerele de supraveghere din oraş.

Cele trei tinere, care aveau şi bicicletele la ele, au furat generatorul electric al RADP Cluj de pe Bulevardul Eroilor în data de 7 mai, iar iniţiatorul campaniei „Clean Cluj” s-a hotărât acum să publice fotografiile cu hoaţele, pentru că acestea nu au înapoiat generatorul furat în urmă cu două săptămâni.

Acesta a reclamat furtul şi la Poliţie imediat după eveniment, însă a aşteptat, fără succes, un semn de le cele trei tinere care au conlucrat pentru furtul generatorului, astfel că a hotărât să afişeze pe internet fotografiile, în condiţiile în care nici poliţiştii nu au reuşit să dea până acum de urma hoaţelor.