Trei tineri au fost electrocutaţi după ce s-au urcat pe un vagon în Gara Craiova

Trei adolescenţi din Craiova au fost electrocutaţi, joi seară, după ce s-au urcat pe un vagon staţionat în Gara Craiova, la ora transmiterii acestei ştiri aceştia fiind transportaţi la spital, unul dintre ei în stare mai gravă, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
31 mai 2012, 18:58
Trei tineri au fost electrocutaţi după ce s-au urcat pe un vagon în Gara Craiova

Potrivit medicului Cristina Guţă, cei trei au fost preluaţi de echipajele de urgenţă şi duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova.

„Am preluat trei victime, este vorba despre trei adolescenţi care s-au urcat pe un vagon şi s-au electrocutat. Unul dintre ei are arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, al doilea are arsuri oculare, iar cel de-al treilea a suferit arsuri minore. Cu toţii vor fi investigaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova. Din punctul nostru de vedere nu le este pusă viaţa în pericol, mai grav este cel care are arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului pentru că starea lui se poate schimba dintr-un moment în altul”, a spus Cristina Guţă.

La faţa locului, au ajuns şi poliţiştii de la IPJ Dolj, aceştia începând cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul şi ce căutau adolescenţii pe vagonul respectiv.