Trei tineri din Dolj au vrut să se îmbogăţească cu bani scoşi la imprimantă

Trei tineri din Dolj au fost arestaţi, după ce poliţiştii de la Crima Organizată au descoperit că aceştia au vrut să se îmbogăţească peste noapte cu bani falşi scoşi la imprimantă.

15 nov. 2019, 08:18
Trei tineri din Dolj au vrut să se îmbogăţească cu bani scoşi la imprimantă

Cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, au pus la cale un plan de a face bani fără să muncească, motiv pentru care au decis să îi scoată la imprimantă, scrie observator.tv.

Citeşte şi Cel mai slab leu din istorie, în raport cu euro. Minim istoric pentru moneda naţională

Astfel, ei au făcut mai multe cercetări şi au descoperit că cele mai falsificate bancnote sunt cele din cupiura de 50 de euro.

Astfel, tinerii au început să scoată bani falşi pe bandă rulantă.

În timp ce unii se ocupau cu printarea bancnotelor de 50 de euro, alţii se ocupau cu plasarea lor sau schimbarea la anumite case de schimb valutar.

Tinerii din Dolj au scos bani falşi la imprimantă şi apoi au încercat să îi schimbe

Bani falşi făcuţi la imprimantă, aceeaşi serie

Planul celor trei a ieşit la iveală, după ce un reprezentant al unei case de schimb valutar a realizat că bancnotele primite aveau aceeaşi serie.

Ieri, poliţiştii de la Crimă Organizată (BCCO Craiova) au făcut şase percheziţii în localităţile Piscu Vechi, Ghidici şi Poiana Mare din Dolj la locuinţele folosite de cei trei tineri.

„În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro. În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei 3 bărbaţi, faţă de care instanţa de judecată a dispus apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.


loading...
Partenerii noștri