Trei tineri implicaţi într-un accident, la Vaslui

Trei tineri din oraşul vasluian Negreşti au ajuns în stare gravă la spital, luni, în urma unui accident rutier produs pe DN 15 D Vaslui - Roman, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, una dintre maşini răsturnându-se în afara părţii carosabile.

RomaniaTV.net
07 nov. 2011, 17:26
Trei tineri implicaţi într-un accident, la Vaslui

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, accidentul a avut loc în comuna vasluiană Zăpodeni, pe un sector de drum aflat în afara localităţii, după ce şoferul unei maşini înmatriculate în străinătate şi cu volanul pe partea dreaptă a încercat să depăşească un camion.

De fapt, susţin anchetatorii, şoferul, un tânăr în vârstă de 30 de ani, nu a mai reuşit să redreseze maşina şi, după ce a intrat pe contrasens, s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, care circula regulamentar.

„În urma impactului, autoturismul înmatriculat în străinătate s-a răsturnat pe cupolă într-un şanţ de pe marginea drumului. Cei doi ocupanţi ai locurilor din faţă ale maşinii răsturnate, în vârstă de 30 şi 25 de ani, au suferit politraumatisme, în timp ce pasagerul de pe bancheta din spate, în vârstă de 23 de ani, a fost diagnosticat cu o fractură de femur. Pentru scoaterea victimelor, a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Toate cele trei persoane accidentate au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.