Trei tineri reţinuţi în Timiş, pentru 20 de furturi din locuinţe

Trei tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Timişoara, fiind suspectaţi că au comis peste 20 de furturi din locuinţe în judeţele Timiş, Arad şi Bihor, doi dintre ei fiind prinşi în flagrant, în timp ce un al patrulea tânăr, presupus complice al acestora, este audiat de anchetatori.

RomaniaTV.net
12 mai 2013, 11:41
Trei tineri reţinuţi în Timiş, pentru 20 de furturi din locuinţe

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii au prins în flagrant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, doi tineri, unul de 25 de ani, din Timişoara, şi altul de 19 ani, din localitatea Orţişoara, în timp ce furau dintr-o locuinţă din Timişoara.

Astfel, tânărul de 19 ani este suspectat că a intrat pe fereastră într-un apartament aflat la parterul unui imobil, de unde ar fi sustras bijuterii din aur şi 2.500 de euro, creând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de euro, în timp ce al doilea suspect păzea zona, se arată în comunicat.

În urma investigaţiilor, a fost identificat un alt tânăr, de 19 ani, din Timişoara, care este suspectat că, împreună cu ceilalţi doi, a furat trei laptop-uri dintr-un alt apartament.

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furt calificat. Potrivit poliţiştilor, bărbaţii mai sunt suspectaţi de participarea la comiterea a 20 de furturi din locuinţe, atât în judeţul Timiş, cât şi în judeţele Arad şi Bihor.

Poliţiştii au recuperat trei laptopuri, un LCD, un radio-casetofon, mai multe bijuterii din aur şi argint, parfumuri şi alte obiecte de uz casnic, susceptibile de a fi provenite din comiterea infracţiunilor.

Totodată, în urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat un al patrulea suspect în cazul acestor furturi, fiind vorba de un tânăr de 21 de ani, din Timişoara, care le-ar fi fost complice celor trei şi care este audiat la sediul Poliţiei municipiului Timişoara.

Cercetările continuă în acest caz.