Trei tineri reţinuţi pentru tentativă omor şi tâlhărie asupra unui bătrân de 77 ani

Trei tineri, suspecţi de comiterea unor infracţiuni de tentativă omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, au fost identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii din Alba. Infracţiunile au avut loc asupra unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Jidvei, informează adevarul.ro.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 12:25
Trei tineri reţinuţi pentru tentativă omor şi tâlhărie asupra unui bătrân de 77 ani

Infracţiunile dau avut loc  în noaptea de 06/07.04.2012.  În urma activităţilor investigativ – operative desfăşurate, la data de 11.04.2012, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea faptelor.

„Aceştia sunt B.D.F., de 32 de ani, S.A., de 16 ani şi un minor de 14 ani toţi din comuna Jidvei, care în noaptea de 06/07.04.2012, au pătruns în curtea victimei, prin escaladarea porţii de acces, după care au intrat în casă, cu intenţia de a sustrage bunuri şi bani. Fiind surprinşi de victimă cei 3 suspecţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi corpului iar după aducerea victimei în stare de inconştientă, i-au sustras telefonul mobil, 16 lei şi un card bancar“, se afirmă într-un comunicat de la IPJ Alba

În seara zilei de 07.04.2012 victima a fost găsită, în locuinţa sa,  în stare de inconştientă, de către o vecină care a anunţat poliţia. Ulterior bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a fost examinat de către medicul legist care a concluzionat că leziunile suferite i-au pus în pericol viaţa.  În continuare starea de sănătate a victimei este foarte gravă, acesta aflându-se în comă.  În urma cercetărilor s-a reuşit recuperarea telefonului mobil şi a cardului bancar.

Cei 3 învinuiţi au fost reţinuţi iar în cursul zilei de joi vor fi prezentaţi  Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu.