Trei ucrainence au lăsat jurații fără cuvinte la Românii au talent! Yevheniia, Olena și Anastasiia își doresc marele premiu pentru a-și sprijini țara. ”Verifică dacă mai respiră Andi”

Trei tinere din Ucraina au făcut furori în seara aceasta, pe scena Românii au talent! Yevheniia, Olena și Anastasiia au cucerit inimile celor prezenți în sală, dar mai ales a juraților, prin mișcările lor grațioase care te lăsau fără aer!

29 mart. 2024, 23:47

Trei ucrainence au făcut furori în seara aceasta, pe scena Românii au talent! Yevheniia, Olena și Anastasiia au cucerit inimile celor prezenți în sală, dar mai ales a juraților, prin mișcările lor grațioase care te lăsau fără aer!

Citește și Românii au talent 8 martie 2024 LIVE VIDEO PRO TV: Muncitorul cu 11 clase care ridică juriul în picioare. Cine primeşte Golden Buzz!

Grupul a fost format în 2015 de Anastasiia Gavrilenko, lidera frumoaselor ucrainence, care, după o carieră sportivă de success, a avut un singur vis: să prezinte întregii lumi momente spectaculoase.

Așa a început povestea grupului “Beautiful”.

Membrele grupului își doresc să câștige competiția Românii au talent și să reprezinte Ucraina, o țară de oameni puternici și talentați care luptă în prezent pentru dreptatea lor.

Dacă ar fi câștigătoare, acestea și-ar dori să folosească banii pentru a sprijini armata ucraineană, iar acest gest ar fi o dovadă a angajamentului lor profund față de țara în care s-au născut.

”S-a văzut tare frumos”

Povestea grupului “Beautiful” este o sursă de inspirație, care arată că  pasiunea, talentul și dedicarea pot crea un întreg cu impact semnificativ, nu doar în lumea artei, ci și în societatea în ansamblu.

„Andra, verifică dacă Andi mai respiră”, i-a spus Mihai Bobonete artistei în timpul numărului executat de cele trei fete, în timp ce Andi Moisescu rămăsese fără cuvinte.

„Trebuie să vă spun că au fost foarte puține momente la Românii au talent în care i-am văzut pe Pavel și pe Smiley foarte atenți la execuție”, a spus Bobonete la Pro TV.

Citește și Maya Giotea, fetiţa cu vocea lui Whitney Houston care a impresionat la „Românii au talent” VIDEO

„E tare frumos să vezi trei femei frumoase care execută mișcările astea grele. S-a văzut tare frumos și s-a făcut liniște în sală”, a spus Dragoș Bucur.