TREI ZODII au NOROCUL şi dragostea de partea lor la final de săptămână. Se ocupă de ele iubăreaţa Venus din strălucitorul Leu

Norocul este cu siguranță de partea noastră, deoarece ne aflăm în prezența magnifică a unui tranzit promițător, Venus în Leu. Aproape toată lumea are șansa de un weekend grozav în dragoste.

10 iun. 2023, 09:06
TREI ZODII au NOROCUL şi dragostea de partea lor la final de săptămână. Se ocupă de ele iubăreaţa Venus din strălucitorul Leu
TREI ZODII au NOROCUL şi dragostea de partea lor la final de săptămână. Se ocupă de ele iubăreaţa Venus din strălucitorul Leu

TREI ZODII au NOROCUL şi dragostea de partea lor la final de săptămână. În timp ce trei zodii s-ar putea simți ca și cum viața lor amoroasă se limitează la superb, lucrul bun este că nimeni de aici nu va suferi din dragoste, nu cât timp Venus este în Leu, asta este sigur.

În timpul lui Venus în Leu, vom vedea niște cuvinte puternice ieșind la iveală; și s-ar putea să ne punem pe picioare din cauza impactului acestor cuvinte. Reține, totul este pozitiv, poate chiar excepțional. Acesta este genul de zi în care îl auzi pe partenerul tău romantic vorbind despre tine cu altcineva și țâșnește literalmente cu dragoste pentru tine. Nu o fac pentru a-ți arăta pentru că s-ar putea să nu știe că îl auzi, așa că se va simți incredibil.

Citeşte şi: EVENIMENT special. Mercur în Gemeni 2023: 11-26 iunie. Sunteţi pregătiţi pentru gândirea cu viteza luminii?

Astăzi este ziua în care putem să ne vedem partenerii romantici în acțiune fără ca noi să influențăm modul în care aceștia răspund la orice anumit set de circumstanțe.

Și ceea ce vom afla astăzi este că ne iubesc mult mai mult decât am fi crezut noi. Grozav!

Și așa, Berbecul, Săgetătorul și Capricornul sunt pregătiți pentru o zi grozavă. Dragostea nu este numai în aer; este o prezență puternică pe care nu o putem nega. Ne vom vedea pe partenerii noștri apărându-ne, vorbind foarte bine despre noi și arătând altora cât de mult ne iubesc. Rezervă acele călătorii ale ego-ului acum, semne, pentru că suntem pe cale să călătorim.

Citeşte şi: Ce zodii vor da lovitura în acest weekend. Ei sunt nativii care reușesc să își schimbe total viața

Trei zodii care sunt cele mai norocoase în dragoste la final de săptămână. Iată care sunt:

Berbec

Poate că nu te-ai fi așteptat la asta de la partenerul tău, dar sunt mult mai îndrăgostiți de tine decât știai, iar ceea ce îi vezi că fac astăzi îți va încălzi inima. Sfârșitul de sătpmână îți aduce Venus în Leu, ceea ce înseamnă că nimic nu va fi timid sau inhibat astăzi în ceea ce privește dragostea. Partenerul tău cu siguranță va face tot posibilul pentru a-ți arăta cât de mult însemni pentru el, iar acest lucru ar putea chiar să te surprindă la început, deoarece puterea Leului devine cu adevărat puternică.

Va dura doar câteva momente pentru a te adapta la această revărsare de dragoste și afecțiune, dar destul de curând, îți vei da seama că asta este exact ceea ce îți dorești de la un partener: vrei să fie afectuos pentru că te simți dornic de asta. Nu ai avut niciodată încredere că acest tip de afecțiune, dar Venus în Leu se asigură că știi că atunci când vine de la persoana pe care o cunoști ca partener, este o adevărata afacere, până la urmă.

Săgetător

Venus în Leu stimulează atitudinea bună de azi și te face să te simți ca și cum ai fi o creatură superbă care a trăit vreodată, și o mare parte din asta se datorează faptului că există cineva în viața ta care te face să te simți așa. Nu există lipsă de iubire și afecțiune saptamana asta, pentru că atunci când Venus în Leu este pe cerul TĂU, se manifestă ca dulceață și siguranță în dragoste.

Ai avut vreodată o zi fără să iti faci griji despre ceea ce gândește sau simte partenerul tău? Ei bine, în timpul lui Venus în Leu, partenerul tău va îndepărta toate îndoielile din mintea ta, pentru că îți va spune că singurul lor scop este să te mulțumească și să te facă să te simți în siguranță în dragostea lor demnă de încredere. Nu ești obișnuit cu acest tip de dragoste, dar acum că ai un gust din ea, s-ar putea să nu vrei să se oprească vreodată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.