EVENIMENT special. Mercur în Gemeni 2023: 11-26 iunie. Sunteţi pregătiţi pentru gândirea cu viteza luminii?

Mercur, planeta intelectului și a comunicării, are două semne de "casă", Gemeni și Fecioară. Când această planetă își instalează tabăra în Gemeni, o ușă cosmică este deschisă, ajutându-ne să devenim mai clari, mai obiectivi și flexibili mental.

10 iun. 2023, 09:02
EVENIMENT special. Mercur în Gemeni 2023: 11-26 iunie. Sunteţi pregătiţi pentru gândirea cu viteza luminii?
EVENIMENT special. Mercur în Gemeni 2023: 11-26 iunie. Sunteţi pregătiţi pentru gândirea cu viteza luminii?

EVENIMENT special. Mercur în Gemeni 2023: 11-26 iunie. Când această planetă își instalează tabăra în Gemeni, o ușă cosmică este deschisă, ajutându-ne să devenim mai clari, mai obiectivi și flexibili mental. Acesta este un moment în care suntem încurajați să luăm o gură imensă de aer proaspăt din Gemeni și să lăsăm curiozitatea să ne învețe mintea cum să fim din nou tineri.

Mercur se referă la fapte și idei și la modalități de a comunica informații. Gemenii sunt un semn de Aer asociat cu detașarea rece și cu rațiunea. Din această cauză, timpul lui Mercur în Gemeni devine canalul suprem prin care informațiile circulă. Când acest duo de putere se reunește, gândurile trec prin noi cu viteza luminii.

Cum ne e cu Mercur în Gemeni 2023?

Dacă simți că ești atras într-o duzină de direcții diferite sau că ești puțin mai distras decât de obicei, există șanse mari ca Mercur să fie în Gemeni!

Citeşte şi: Ce zodii vor da lovitura în acest weekend. Ei sunt nativii care reușesc să își schimbe total viața

Mercur și Gemenii înseamnă ​​fapte și date. Subiecte deschise precum filosofia, sensul vieții și alte preocupări de ansamblu devin mai puțin importante pentru noi atunci când Mercur trece în acest semn. Din această cauză, vorbirea poate veni mai ușoară pentru noi toți, chiar dacă adevărul ar putea fi greu de găsit.

Citeşte şi: Horoscop Urania 10-16 iunie 2023. Mercur în Gemeni ne ajută să punem informaţiile cap la cap şi să aflăm cu multă uşurinţă lucruri cu care ne-am bătut capul multă vreme

Dacă speri ca Mercur în Gemeni să-ți ofere ideile necesare pentru a scrie acel roman original sau pentru a veni cu următoarea mare inovație, nu îți face speranțe prea mari. Urmărirea unui țel nu este punctul forte al lui Mercur în Gemeni. Este mai probabil ca o idee să plutească într-o alta care să plutească în alta. Cel mai bine ar fi să-ți notezi fiecare idee pentru a o putea pune în practică mai târziu!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.