Trei zodii care se despart în acest weekend. Acești nativi au parte de clipe groaznice alături de partenerii lor

Trei zodii care se despart în acest weekend. S-au bucurat de vești bune și protecție divină până acum, însă, a venit momentul ca lucrurile să se schimbe pentru unii nativi din zodiac. Ei vor avea parte de o surpriză extrem de neplăcută și anume, partenerii vor anunța că încheie relația.

27 oct. 2023, 22:55
Trei zodii care se despart în acest weekend. Acești nativi au parte de clipe groaznice alături de partenerii lor
Trei zodii care se despart în acest weekend

Trei zodii care se despart în acest weekend. În timp ce unii dintre ei presimt că urmează acest moment, alții vor fi luați prin surprindere de această veste și vor vărsa lacrimi amare. În urma unor situații tensionate și certuri fără sfârșit, nativii decid să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Șase zodii, pe lux și opulență în lunile următoare. Nativii care dau lovitura la bani pe final de an

Trei zodii care se despart în acest weekend

Taur

este prima zodie care se desparte zilele acestea. Acești nativi se vor confrunta cu probleme mari în relație, iar gândul că singuri ar fi mai fericiți îi face să ia decizii importante. A fost o perioadă grea pentru ei din punct de vedere emoțional, motiv pentru care au nevoie de o pauză lungă.

Berbec este următoarea care va rămâne fără pereche. Acești nativi s-au gândit mult timp la această decizie, însă frica de singurătate i-a făcut să rămână într-o relație toxică. Dar lucrurile se schimbă după câteva discuții tensionate, în urma cărora vor ajunge la concluzia că nu vor fi niciodată fericiți alături de partenerii actuali.

Rac este cea de-a treia. Nativii credeau că totul decurge perfect, însă partenerii lor îi iau prin surprindere când le mărturisesc că nu vor să mai continue relația. Urmează săptămâni cu lacrimi pentru raci, dar experiențele care îi așteaptă în viitor îi vor face să uite de probleme. Ei ăși vor regăsi fericirea alături de alte persoane, potrivit Spynews.ro.