Trei zodii date peste cap de intrarea lui Saturn în retrograd. Ce le pregătește Lordul Karmei din 17 iunie 2023

Cu Lună pătrată în Venus in vârful săptămânii, suntem deja în dezacord cu partenerii noștri romantici și căutăm o luptă.

15 iun. 2023, 11:16
Trei zodii date peste cap de intrarea lui Saturn în retrograd. Ce le pregătește Lordul Karmei din 17 iunie 2023

Trei zodii stau ca pe ace gratie lui Saturn retrograd. Ne îndreptăm spre un Saturn retrograd, iar în săptămâna 12-18 iunie, plasarea noastră în anul ne poate înnebuni din cauza ideilor de genul „Ce fac cu viața mea?”

Prezența lui Saturn este evidentă pe tot parcursul săptămânii; o vom simți în modul în care ne raportăm la viața profesională. Vor fi multe momente in care ne vom aduce problemele din cariera acasa săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că dacă suntem nemulțumiți de modul în care ne decurge cariera, ne vom arunca frustrările de acasă către oamenii care nu merită supărarea noastră.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu final de iunie 2023: „Trebuie să dăm din coate şi realizăm că lucrurile nu sunt garantate”. Cele trei zodii care au succes total fără efort

Cu Lună pătrată în Venus in vârful săptămânii, suntem deja în dezacord cu partenerii noștri romantici și căutăm o luptă. Avem Luna în modele cu Marte, împingându-ne în situații în care trebuie să luptăm pentru a ieși. Mercur sextil Venus ne tachinează și ne face să credem că putem rezolva lucrurile, dar acea trăsătură a unui retrograd – Saturn retrograd – ne va trage atât de tare încât nu vom fi buni pentru nimeni.

Totuși, nu riscăm să pierdem nimic în această săptămână. Ceea ce ne pândește este îndoiala noastră. Ne temem de a nu fi suficient de buni, de a nu face destui bani, de a nu fi suficient de ambițioși… și se va manifesta în viața noastră de acasă. Ne vom face viața dificilă săptămâna aceasta.

Trei zodii ar putea sa se duca chiar prea departe. Cu săptămâna noastră care se încheie în Piața Soarelui Neptun, am putea simți că încă avem o șansă. Ce este bun la acest final este că nu l-am stricat pe tot.

Încă credem în noi înșine și acum, că ne-am scuturat atât de mult de frustrare, poate că săptămâna viitoare va fi mai promițătoare pentru aceste trei zodii.

Horoscop Minerva vară 2023. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Berbec
Încă o dată, vei experimenta senzația de a te devansa. Esti foarte ambițios și doresti să vă avansezi pe parcurs, iar când cariera este concentrarea ta – așa cum este atât de mult din timp – te împingi la limită și dincolo. Săptămâna aceasta, s-ar putea să experimentezi un sentiment de „târât” și asta pentru că reacționați în mod expres la retrogradul Saturn.

Simți că faci parte dintr-o clasă diferită de muncitori și nu poți fi ținut la sarcini ușoare. Nu este că ei sunt „sub” tine, dar ești atât de flămând de succes, încât îți este greu să ai răbdare cu progresul care se face, așa cum este, ceea ce ți se pare incredibil de lent. Săptămâna aceasta se pare atât de grea pentru tine, deoarece vezi obstacolele din timp și nu le poți evita. Ești blocat într-o buclă retrogradă și te enervează.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro