Horoscop special: TREI zodii dau lovitura pe 7-8 martie 2023. Luna plină va lumina a șasea casă a muncii, rutinelor și sănătății

Pe măsură ce Luna plină în Fecioară acționează, vei fi chemat să te reorganizezi și să îți rafinezi practicile de sănătate mintală.

07 mart. 2023, 09:35
Horoscop special: TREI zodii dau lovitura pe 7-8 martie 2023. Luna plină va lumina a șasea casă a muncii, rutinelor și sănătății

Horoscop special. Nu e momentul să fii nerealist în această perioadă. Chiar dacă este sezonul Peștilor și ai tendința să visezi în stil mare, ai grijă să nu exagerezi. E momentul să te organizezi ți să își rafinezi viziunea. Din fericire, Luna plină a viermelui, din 7-8 martie, te va ajuta în acest sens.

Pe 7 martie, Luna va lumina cosmosul în semnul de Pământ mutabil al Fecioarei, aducând dorința de logică, eficiență și detalii în lumea ta. Acum este momentul să implementezi ordinea și rutina în viața ta pentru a vă transforma visele în realitate. Dar persoanele din aceste trei zodii nu vor simți nevoia de a elimina fiecare sarcină de pe lista de lucruri de făcut. Această Lună plină este împotriva comportamentului lor înnăscut. Deoarece semnul Fecioarei este plasat în casele discrete din hărțile lor natale, ei vor fi cel mai puțin afectați de această Lună plină.

Luna plina a viermelui 7-8 martie 2023. Semnificatii spirituale ale Lunii pline in Fecioara
Iată cum va influența Luna plină în Fecioară aceste trei zodii.

Horoscop special BERBEC
Pe 7 martie, luna plină va lumina a șasea casă a muncii, rutinelor și sănătății, determinându-te să te organizezi în acest domeniu. Dacă ai renunțat la ritualurile care te țin cu picioarele pe pământ, acum este momentul perfect pentru a te întoarce pe drumul cel bun. Încearcă doar să nu îți faci griji prea mult cu privire la perfecționarea obiceiurilor. Fă ajustările necesare în funcție de cum te simți pas cu pas. Este normal să ai nevoie de lucruri diferite în fiecare zi. Este mai important să-ți asculți corpul decât să încerci să faci exact același lucru zilnic.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale

Horoscop special BALANȚĂ
Pe măsură ce Luna plină în Fecioară acționează, vei fi chemat să te reorganizezi și să îți rafinezi practicile de sănătate mintală. Este momentul perfect să te gândești la felul în care ai grijă de tine în spatele ușilor închise prin obiceiurile pe care le ai. Acum poate fi un moment în care un model nu atât de productiv poate fi dezvăluit, determinându-te să faceți ajustări dacă este necesar. Nu te judeca prea aspru. Nu-ți va fi de folos și îți poate face mai mult rău decât bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.