Top 3 zodii care au pierderi financiare, în luna noiembrie. Ce nativi vor sta mai mult cu portofelul gol

Următoarea perioadă se anunță una complicată pe plan financiar pentru câteva zodii. Sfârşitul de an aduce cu el şi scadenţa datoriilor

01 nov. 2022, 16:33
Top 3 zodii care au pierderi financiare, în luna noiembrie. Ce nativi vor sta mai mult cu portofelul gol

Luna noiembrie vine cu multe provocări pentru cele 12 zodii, dar și cu probleme pe plan financiar pentru câteva zodii, care vor trebui să apeleze la sprijinul rudelor sau prietenilor, în ceea ce privește capitolul finanțe. Iată ce nativi trebuie să fie mult mai atenți la cum își gestionează banii, în luna noiembrie.

Horoscop special. Mariana Cojocaru anunţă karma grea pentru sfârşitul de an. Urmează 7 ani de cumpene

Gemenii, zodii ghinioniste
Printre cei mai puțin norocoși se numără nativii Gemeni, care vor trece printr-o perioadă complicată la capitolul financiar. Luna noiembrie vine cu cheltuieli neprevăzute, dar și cu multe griji. Pe lângă acest aspect, nativii Gemeni sunt nemulțumiți și de jobul lor, iar perioada următoare nu este una benefică pentru a face schimbări în ceea ce privește locul de muncă. Nativii Gemeni nu vor excela nici la capitolul dragoste, în luna noiembrie, iar acest lucru le poate da lumea peste cap complet, mai ales dacă ajung să pună punct unei relații serioase.

Vărsător
În aceeași situație se află și nativii Vărsător. Destul de aerieni în ultima perioadă, vor intra în luna noiembrie cu multe griji în ceea ce privește capitolul financiar. Dar asta nu e tot. Vor ajunge să se împrumute la prieteni sau membri ai familiei, lucru care nu le este deloc pe plac. Nu își doresc ca alții să le știe problemele și cu atât mai puțin să se arate vulnerabili, atunci când vine vorba de bani.

Horoscop noiembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, relaţii. Care este cea mai norocoasă zodie a lunii

Pești
Nici nativii Pești nu excelează la capitolul bani. Nici ei nu s-au uitat la bani, atunci când au vrut să își satisfacă capriciile, iar perioada următoare se anunță una complicată pe plan financiar. Doar că nici finalul anului nu îi găsește cu buzunarele pline. Astrologii îi sfătuiesc să fie mai atenți la cum își gestionează bugetul. Aceste zodii se pot trezi că ajung în situații mult mai dificile față de cele pe care le vor experimenta în luna noiembrie.

EXCLUSIV Astrologul Mariana Cojocaru, în moarte clinică după un accident rutier. Cum a sunat la 112 după ce a fost bătută de soţ VIDEO