Trei zodii vor avea noroc în luna ianuarie! Berbecii sunt indiviaţi de colegi, iar gemenii vor face pasul cel mare

Luna ianuarie este norocoasă pentru trei semne astrale! Fie că este vorba despre carieră, bani sau dragoste, aceste zodii au noroc! Astfel, berbecii, gemenii şi capricorni încep anul cu veşti bune. Când vine vorba de iubire, persoanele născute în Gemeni, Capricorn sau Berbec care nu şi-au găsit sufletul pereche vor avea în această lune şanse mai mari ca niciodată, iar gemenii care se află într-o relaţie şi-ar putea oficializa iubirea.

RomaniaTV.net
09 ian. 2020, 12:52
Trei zodii vor avea noroc în luna ianuarie! Berbecii sunt indiviaţi de colegi, iar gemenii vor face pasul cel mare

Berbecii au parte de o lună excelentă, capricornii câştigă bani, iar gemenii îşi vor rezolva probleme 

Nativii din zodia Gemeni se vor concentra în prima luna a anului 2020 pe rezolvarea mai multe probleme din sfera profesională, în timp ce finalul lunii se anunţă bun în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. După data de 26 ianuarie, aceştia ar putea fi ceruţi în căsătorie sau face un pas important în viaţa amoroasă. Din punct de vedere financiar, gemenii ar putea obţine un profit bun de pe urma unor idei din trecut. 

 Capricornii vor avea o lună excelentă, mai ales în cea de-a doua jumătate, când comunicarea va fi punctul forte al nativilor. Aceştia ar putea face bani mulţi doar prin intermediul a câtorva cuvinte. Totul pare să se schimbe după data de 10 ianuarie, nativii ar trebui să ţină cont de avantajeşe pe care le au la serviciu şi să facă tot posibilul pentru a le păstra. Mai mult decât atât, aceştia ar putea primi o sumă de bani după o colaborare care se poate prelungi pe o perioadă lungă de timp.

În timp ce, nativii berbec au o lună norocoasă mai ales când vine vorba de locul de muncă. Aceştia vor coordonatori de nota zece pentru colegi şi vor fi invidiaţi de aceştia pentru rezultatele bune.Berbecii vor începe anul cu un nou loc de muncă care le va influenţa cariera în anii următori.  În ceea ce priveşte planul financiar, aceştia vor avea noroc şi vor fi mult mai atenţi decât au fost până acum. Muncă multă le aduce acestora o sumă mare de bani, dar şi rezultate uimitoare. Pe plan sentimental, dacă nativii vor face compromisuri vor avea toate şansele să dezvolte o relaţie de lungă durată.

 Zodiile mai puţin norocoase ale lunii ianuarie

Taurii au o parte de o lună în care ambiţia şi răbdarea le este pusă la încercare. Nativii trebuie să depună un efort deosebit pentru a putea profita de schimbările pe care le aduce noul an, însă trebuie să se mişte repede. Atmosfera în familie este tensionată la sfârşitul lunii din cauza datoriilor. 

Nativii Leu nu au timp liber pentru ei, problemele de la locul de muncă continuă să le ocupe mare parte din timp. În plus este posibil să apară unele probleme de sănătate pe care nativii nu trebuie să le neglijeze, chiar dacă la început nu pare ceva grav. 

În ceea ce priveşte nativii săgetător, o decizie luată la sfârşitul anului 2019 le poate produce schimbări majore în viaţă în luna ianuarie. Dacă aceştia şi-au luat adio de la persoana iubită, o pot reîntâlni, iar planurile acestuia le-ar putea da viaţa peste cap.