Reacţie ULUITOARE a lui Mirel Rădoi după TRENCIN-STEAUA 0-2

TRENCIN-STEAUA 0-2. Mirel Rădoi s-a declarat dezamăgit de prima repriză a meciului Trencin - Steaua 0-2, dar l-a lăudat pe Gregory Tade.

14 iul. 2015, 20:47
Reacţie ULUITOARE a lui Mirel Rădoi după TRENCIN-STEAUA 0-2

TRENCIN-STEAUA 0-2. „În prima repriză n-am jucat ceea ce ne-am propus. Ne-a fost teamă și nu înțeleg de ce. Noi avem mai multă experiență decît Trencin. Am încercat să ținem mai mult de minge, dar o dată cu intrarea celor din repriza a doua,  jocul a prins consistență. Am introdus fotbaliști care pot scoate om din joc”, a spus Mirel Rădoi, după meci, la Sport.ro.

Citeşte şi TRENCIN STEAUA 0-2 în prima manşă din turul II preliminar al CHAMPIONS LEAGUE

„Tade a făcut un joc foarte bun. Cred că și-a arătat valoarea, asta dacă se mai îndoia cineva de el. Nu aș vrea să nominalizez pe cineva nici la dezamăgiri, nici la laude. În repriza secundă ne-am schimbat fața, dar mai avem de lucru. Măcar în repriza a doua am arătat ce trebuia să jucăm.

Sper ca la meciul retur să nu fie probleme. O să ne fie mai greu pentru că vom simți lipsa suporterilor, dar sper ca pe parcursul campionatului să vină mai mulți oameni la stadion.

Gigi Becali e mereu aproape de echipă. Cât timp e aproape de noi nu vor fi probleme. Am avut mare încredere în jucătorii mei. Vom vedea dacă vor mai veni jucători dacă nu vom continua cu ce avem”, a mai declarat Mirel Rădoi.