Trenduri pentru nuntă în 2013

Miresele moderne care vor să abordeze nunta altfel au acum la dispozitie o listă de trenduri dintre care să aleagă. Care va fi opţiunea ta?

RomaniaTV.net
19 feb. 2013, 11:03
Trenduri pentru nuntă în 2013

Rochia de mireasa cu buzunare. La fel de chic si in varianta functionala, rochia demireasa cu buzunare este un vis devenit realitate pentru multe femei. Decat sa porti grija gentii mereu, poti sa ai la tine in permanenta rujul si telefonul, in buzunarele ascunse ale rochiei. Aceasta varianta functioneaza cel mai bine pentru rochiile cloche.

Citeste si: Cum sa fii o miresica sexy

Imprimeurile vesele. Buline colorate, pasarele, floricele, cescute de ceai, si lista continua. Imprimeurile vesele pot fi incluse usor in tematica nuntii. Important este sa nu folosesti mai multe modele sau prea multe culori, altfel risti sa iti transformi nunta intr-un circ.

Citeste si: Jocuri simpatice pentru petrecerea burlacitelor

Jocurile. In general, petrecerile inseamna mancare, dans si socializare. Poti sa facinunta mult mai interesanta daca lasi posibilitatea invitatilor sa aiba activitati diverse. La o nunta in aer liber este mult mai usor sa amenajezi o zona pentru mini golf sau pentru un joc cu tinte. Aruncarea mingiei in cos sau a cercului in suport.

Gasesti alte trenduri pentru nunta in 2013 pe Miresici.ro.