Trenuri blocate în Braşov, din cauza unor copaci prăbuşiţi peste firele de contact UPDATE

Publicat: Marţi, 11 Septembrie 2018 10:05 // Actualizat: Marţi, 11 Septembrie 2018 12:13 // Sursa: romaniatv.net

Cinci trenuri sunt oprite în Braşov pentru a permite intervenţia angajaţilor CFR, care repară firele de contact între Predeal şi Timişu de Sus, rupte de copaci căzuţi de pe versanţi.

UPDATE: Traficul feroviar între staţiile CFR Predeal şi Timişu de Sus a fost reluat, marţi, la ora 10.44, a anunţat CFR. Circulaţia trenurilor fusese oprită pentru finalizarea lucrărilor de remediere a defecţiunilor apărute la firul de contact, distrus de căderea mai multor copaci.

UPDATE: Circulația a fost redeschisă parțial la ora 10.44, pe firul II, potrivit reprezentanților CFR SA.

Trenurile circulă cu locomotive electrice, iar reînscrierea în circulație se va face în funcție de rangul trenurilor, mai spun reprezentanții CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare. 

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA, personalul feroviar intervine la această oră pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii la linia de contact pe intervalul de staţii Predeal - Timişu de Sus, zonă afectată în a doua parte a zilei de luni de prăbuşirea arborilor de pe versanţi, care au rupt firul de contact şi cablul purtător pe întreaga distanţă.

Trenurile de călători care asigură legătura pe relaţia Bucureşti - Braşov staţionează în gările Timişu de Sus şi Braşov în intervalul orar necesar finalizării lucrărilor de intervenţie în zona Predeal – Timişu de Sus, care s-au desfăşurat şi în cursul nopţii. 

”Această măsură este necesară pentru a permite accesul a 3 drezine pantograf care acţionează pentru restabilirea continuităţii firului de contact, a cablului purtător şi efectuarea reglajelor la catenară pe întreaga distanţăafectată de căderile de copaci, astfel încât traficul feroviar să se reia în condiţii normale, cu tracţiune electrică. La această oră, trenurile de călători IR 1644, R 3002, IR 1742, IR 1528 şi R 3004 staţionează în gările Timişu de sus şi Braşov, urmând a fi reînscrise în circulaţie după finalizarea intervenţiilor şi redeschiderea liniei în condiţii normale de trafic”, se arată în comunicat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CFR CFR Călători intarzieri trenuri trenuri blocate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H