Circulaţia feroviară pe magistrala 900 Craiova – Drobeta-Turnu Severin a fost reluată în condiţii normale

Circulaţia feroviară pe magistrala 900 Craiova - Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a fost reluată în condiţii normale, după ce fusese oprită din cauza prăbuşirii unor arbori pe firul de înaltă tensiune în timpul unei furtunii puternice, dar şi din cauza unui incendiu de vegetaţie.

RomaniaTV.net
06 aug. 2017, 16:46
Circulaţia feroviară pe magistrala 900 Craiova – Drobeta-Turnu Severin a fost reluată în condiţii normale

trei trenuri au fost blocate, duminică, la Drobeta Turnu Severin, după ce copaci rupţi de furtună au căzut peste linia ferată între staţiile Gura Văii – Drobeta Turnu Severin, în cădere rupând şi cablurile de alimentare cu energie electrică, potrivit CFR Infrastructură, care precizează că probleme similare au fost şi în alte regionale, dar au fost remediate.

Personalul feroviar a intervenit cu drezine pantograf, pentru remedierea deranjamentului tehnic la firul de contact.

„Menţionăm că astfel de probleme s-au înregistrat în această după-amiază şi între staţiile Petroşani – Crivadia (Reg. CF Timişoara), Deda – Răstoliţa – Lunca Bradului (Reg. CF Braşov) şi Şuncuiuş – Vadu Crişului (Reg CF Cluj), unde traficul a fost reluat în condiţii de siguranţă”, precizează CFR Infrastructură.

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă.


loading...