Trenurile care pleacă şi sosesc în Gara de Nord Bucureşti,întârziate din cauza furturilor de cabluri

Un furt de cabluri din instalaţia de control a traficului pune în dificultate circulaţia trenurilor care pleacă sau sosesc în Gara Bucureşti Nord, garniturile având întârzieri de 40 de minute.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 08:38
Trenurile care pleacă şi sosesc în Gara de Nord Bucureşti,întârziate din cauza furturilor de cabluri

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează, vineri, că circulaţia feroviară între Bucureşti Nord şi Chitila se desfăşoară la cale liberă, cu verificarea pe teren a poziţiei aparatelor de cale, după ce, în cursul nopţii de marţi, persoane necunoscute au tăiat, în vederea sustragerii, şapte cabluri din complexul instalaţiei de control al traficului, potrivit Mediafax.

În intervalul orar 6.00 – 8.00, trenurile care au sosit sau au plecat din Bucureşti Nord au înregistrat, în medie, întârzieri de 25 de minute/tren. Din cauza creşterii densităţii traficului feroviar, după ora 8.00 întârzierile înregistrate la sosirea şi plecarea din Bucureşti Nord sunt în medie, de 40 de minute/tren.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară lucrări pentru remedierea defecţiunilor tehnice semnalate la cablurile instalaţiei de control al traficului, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în condiţii normale de trafic, precizează compania.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest încident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.


loading...
Partenerii noștri