Tribunalul Bucureşti respinge contestaţia Cameliei Voiculescu privind sechestrul unor imobile

Publicat: Luni, 25 August 2014 19:44 // Actualizat: Luni, 25 August 2014 20:15 // Sursa: romaniatv.net

Tribunalul Bucureşti a respins luni, ca neîntemeiată, contestaţia la executare depusă de fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, în legătură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, transmite Agerpres.

Foto: danvoiculescu.ro

Decizia nu este însă definitivă, iar Camelia Voiculescu poate ataca hotărârea tribunalului în termen de trei zile de la comunicare.

În sala de judecată, avocata familiei Voiculescu, Maria Vasii, a cerut instanţei admiterea contestaţiei pe motiv că fiicele lui Dan Voiculescu nu au fost parte în procesul ICA, însă bunurile lor au fost confiscate de Curtea de Apel Bucureşti.

Ea a subliniat faptul că decizia de punere sub sechestru şi confiscare a bunurilor din dosarul ICA încalcă legislaţia europeană.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăţi, terenuri şi imobile aparţinând lui Dan Voiculescu, 'care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini'.

Printre bunurile confiscate se află 'imobilul teren intravilan în suprafaţă de 29.220,03 metri pătraţi, situat în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei nr.1D, şi a construcţiilor aferente', precum şi a altor două şi a construcţiilor aferente acestora, în suprafaţă de 4.457 de mp şi, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate în Bucureşti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecătorii au mai decis confiscarea imobilului situat în şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 25 - 27, sector 1, compus din teren în suprafaţă de 4.184,41 mp şi construcţie de 3.140 mp edificată pe o suprafaţă construită la sol de 1.986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Camelia Voiculescu construcţie Dan Voiculescu imobil sechestru suprafaţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 aug 17:59
Răspunde | Votează email 0 email
kiaburu
sa nu se agite basistii aiurea in tramvai. contestatii vor mai fii
26 aug 16:10
Răspunde | Votează email 0 email
Costin
Tribunalul Bucuresti nu are puterea si autonomia necesara sa rezolve aceasta decizie eronata a CAB. O institutie superioara CAB ar putea aduce situatia pe traseul firesc.
26 aug 12:13
Răspunde | Votează email 0 email
mihu
Astia resping tot pe banda rulanta. Ordinul e ordin domne, trebuie respectat.
26 aug 10:00
Răspunde | Votează email 0 email
mihu
Tribunalul nu face decat sa asculte si sa execute. Abia dupa ce Basescu va pleca de la Cotroceni speram sa se indrepte lucrurile.
25 aug 21:02
...pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, transmite Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
25 aug 19:59
...Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, în legătură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării …read more ...
25 aug 19:52
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H