Tristan şi Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel a respins contestaţia celor doi fraţi

Curtea de Apel București a respins, miercuri, contestația celor doi fraţi Tate, faţă de mandatul de arestare care expiră pe 27 februarie. Decizia este definitivă.

01 feb. 2023, 18:06
Tristan şi Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel a respins contestaţia celor doi fraţi
Frații Tate au fost eliberați din arestul preventiv. Judecătorii i-au trimis pe milionarii britanici acasă

Tristan şi Andrew Tate rămân în arest. Cei doi fraţi, arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol, vor rămâne în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București le-a respins, miercuri, contestația, decizia instanţei fiind definitivă.

Citeşte şi: Fraţii Tate au angajat-o pe avocata vedetelor din America! Tina Glandian i-a apărat pe Mike Tyson şi Michael Jackson

Aceeași măsură a fost decisă de CAB și în cazul celor două complice, Georgiana Naghel, și fosta polițistă Alexandra Luana. În plus, cei patru vor plăti câte 500 de lei fiecare, reprezentând cheltuieli judiciare către stat. „Onorariul interpretului de limba engleză pentru trei ore de lucru se avansează din fondul Ministerului Justiției”, a transmis CAB, conform Libertatea.

Citeşte şi: Cum convingeau frații Tate fetele din SUA și Marea Britanie să vină în România

De menţionat că avocaților apărării fraților Tate li s-a alăturat şi Tina Glandian, de la celebra casa de consultanță juridică americană Geragos. Printre clienții notabili ai Tinei Glandian se numără cântăreața pop Kesha Rose Sebert („Ke$ha”) și starul pop Chris Brown. Recent, a fost co-avocat principal în efortul de succes pentru eliberarea din custodie a fostului campion la categoria grea din MMA, Cain Velasquez. De asemenea, ea i-a reprezentat pe fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson și pe actorul Jussie Smollett.