Tristan Tate ar fi devenit tată în urmă cu trei săptămâni! Avocata acestuia: „Nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”

Avocata fraților Tate a declarat că Tristan ar fi devenit tată chiar în urmă cu trei săptămâni, iar până în momentul de față nu și-a putut vedea copilul fiind în spatele gratiilor. Aceasta a subliniat că va lupta până ce fraşii milionari vor putea ajunge la casele lor.

01 feb. 2023, 22:59
Tristan Tate ar fi devenit tată în urmă cu trei săptămâni! Avocata acestuia: „Nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”
Avocata fraților Tate a declarat că Tristan ar fi devenit tată chiar în urmă cu trei săptămâni, iar până în momentul de față nu și-a putut vedea copilul fiind în spatele gratiilor.

Tina Glandian, avocata celebrilor frați Tate, a povestit că Tristan a devenit tătic, în urmă cu trei săptămâni, și că până în acest moment nu a putut să își vadă bebelușul din cauza faptulu că se află în spatele gratiilor.

Citește și: Fraţii Tate au angajat-o pe avocata vedetelor din America! Tina Glandian i-a apărat pe Mike Tyson şi Michael Jackson

Tina Glandian este o avocată extrem de cunoscută în Statele Unite ale Americii, care de-a lungul timpului a apărat extrem de multe celebrități, şi a venit în apărarea fraților Tate care se află în arest în România. Miercuri, 1 februarie, aceasta a pledat nevinovăția acestora în fața instanței și a jurnaliștilor români. Tina Glandian a subliniat în pledoaria ei și latura emoțională a acestui caz, precizând că Tristan este tată de trei săptămâni și nu și-a putut vedea bebelușul, din cauza arestului.

Avocata a mai adăugat că acuzațiile la adresa lui Tristan și Andrew nu se bazează pe probe și nu sunt oficiale. Totodată, aceasta a mai accentuat faptul că fraţii Tate au fost deranjați de faptul că nu li s-a oferit șansa de a fi eliberați pe cauțiune sau condiționat. O astfel de situație ar duce la încălcarea drepturilor internaționale.

Frații Tate rămân în arest

„Investigația a început în aprilie 2022 și suntem pe 1 februarie 2023. Deci la aproape un an de la începutul investigației iar acest lucru spune foarte multe despre probele care există. Ei și-au cerut drepturile de eliberare din arestul preventiv pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale. Au mai fost menționate și alte argumente, cum ar fi faptul că Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a declarat faimoasa avocată, într-o conferință de presă.

Tina Glandian a ținut să sublinieze și că va lupta pentru eliberara fraților Tate. ”Vom continua să luptăm pentru a-i scoate din arest și a-i aduce acasă”, a mai transmis avocata.

Curtea de Apel a respins miercuri solicitarea fraților Tate pentru eliberare. Aceștia vor rămțne în arest preventiv până în data de 27 februarie. Frații Tate sunt în spatele gratiilor din 30 decembrie 2022, când au fost acuzați de către procurorii DIICOT de mai multe fapte: grup infracțional organizat, viol și trafic de persoane. Mascații au identificat teancuri de bani, arme și o gorilă făcută din dolari.

Citește și: Tristan şi Andrew Tate rămân în arest. Curtea de Apel a respins contestaţia celor doi fraţi