Tristan Tate, la DIICOT: ”Autoritățile încearcă să îmi fure mașinile și banii. De asta sunt în închisoare”. Andrew spune că justiția din România este ”nedreaptă”

Frații Tate au fost scoși din arest în această dimineață si duși la DIICOT. Procurorii fac chiar în aceste momente, în prezența lor, percheziția informatică a telefoanelor milionarilor. Andrew Tate s-a plâns familor de ploșnițele, gândacii și păduchii din celulă. În schimb, fratele său, Tristan, spune că sunt în închisoare pentru că statul român vrea să-i fure mașinile și banii.

25 ian. 2023, 09:05
Tristan Tate, la DIICOT: ”Autoritățile încearcă să îmi fure mașinile și banii. De asta sunt în închisoare”. Andrew spune că justiția din România este ”nedreaptă”

La ieșirea din sediul DIICOT, înainte de a fi urcați în dubă, frații Tate au apucat să spună câte ceva în fața camerelor de luat vederi. „Întrebați poliția despre dovezile care sunt împotriva mea! (…) Nu au nimic!”, a spus Tristan Tate, la ieșirea din sediul DIICOT.

Frații Andrew și Tristan Tate au fost duși, miercuri dimineață, din arestul Poliției Capitalei la sediul DIICOT pentru noi acte procedurale în dosarul de trafic de persoane, constituire a unui grup infracțional organizat și viol. Potrivit România TV, procurorii DIICOT fac, în prezența lor, percheziția informatică a telefoanelor milionarilor.

”Autoritățile încearcă să îmi fure mașinile și banii. De asta sunt în închisoare. Am bani pe care încearcă să îi fure”, a spus Tristan Tate la sosirea la DIICOT.

La rândul lui, Andrew Tate a declarat că justiția din România este ”nedreaptă”. ”Nu există justiție în România”.

Citește și: Cum își racolau frații Tate adepții. Câți bani trebuiau să plătească pentru a deveni masculi alfa

La DIICOT a fost adusă și fosta polițistă Luana Radu.

Avocatul celor doi milionari britanici a spus că nu există motiv de îngrijorare pentru ei, pentru că nu există lucruri care i-ar putea compormite.

”Nu se pune vorba de așa ceva. Probabil convorbiri între băieți sau știu eu. Ei spun că nu există conversații compromițătoare. Dacă ei își susțin nevinovăția la nesăvârșirea unor fapte de natură penală, nu știu dacă trebuiau să aibă grijă când vorbeau să nu se compromită”, a spus avocatul fraților Tate.

 

Andrew Tate se plânge de condițiile din închisoare: „Gândaci, păduchi și ploșnițe”

Andrew Tate s-a plâns de condițiile din închisoare. După arestarea sa de către autoritățile române, britanicul a primit acces să trimită primul său e-mail, oferind fanilor săi detalii despre condițiile sale de viață.

„Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte.

Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele.

Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, sunt cuvintele lui Andrew Tate.