Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate, în lacrimi și în cătușe după audierile de la DIICOT

Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate, a ieşit în lacrimi de la audierile-maraton de la DIICOT. Astăzi, unul dintre "îngerii lui Tate" a ajuns la parchetul antimafia în cătuşe şi flancată de poliţişti.

17 ian. 2023, 22:16

Continuă audierile în dosarul fraţilor Tate! Luana Radu a dat explicaţii în faţa procurorilor de la Crimă Organizată, după ce a dat declarații timp de șapte ore.

Unul din Îngerii lui Tate, fosta poliţistă Luana Radu, a ieşit în lacrimi de la audierile-maraton, potrivit observatornews.ro

Citiți și: Imagini incendiare cu ”îngerii lui Tate”. Cine sunt Luana Radu și Georgiana Naghel, femeile arestate pentru complicitate în dosarul fraților Tate

Perchezițiile informatice au avut loc ieri, atunci când procurorii au verificat telefonul fostei polițiste și au descoperit noi indicii. Tânăra s-ar fi ocupat cu organizarea fetelor pe OnlyFans, iar procurorii care o acuză de trafic de persoane.

Avocaţii spun că declaraţia ei va fi una extrem de importantă în dosar. Stenogramele arată că Georgiana Naghel şi Luana Radu ar fi supravegheat activitatea pe site-urile pentru adulţi, în timp ce Andrew şi Tristan Tate s-ar fi ocupat de recrutarea fetelor prin metoda loverboy.

De asemenea, jurnaliștii britanici de la Daily Mail au scris că Luana și Georgiana acționau ca adevărați locotenenți ai fraților Tate și că acestea aveau grijă de toate fetele care ajungeau să facă videochat pentru cei doi.

„Aceste două femei sunt locotenenții de încredere ai lui Tate și îngerii lui. Sunt o parte importantă a infracțiunilor care au avut loc, deoarece s-au asigurat că femeile care erau ținute împotriva voinței lor au făcut ceea ce li s-a spus. Frații Tate au beneficiat financiar de pe urma acestor infracțiuni, la fel și aceste două femei. Trăiesc o viață fantastică, ce nu este în concordanță cu poziția lor financiară”, conform publicației din Marea Britanie.

Luana Radu, în vârstă de 32 de ani, a lucrat la Secția 7 de Poliție din București, dar a renunțat la postul ei în urmă cu opt ani pentru a face lucra pentru frații Tate.

Contul ei de Instagram este urmărit de peste 300.000 de urmăritori, iar conținutul mai ”sensibil” era încărcat pe contul de Onlyfans, pentru care abonații plăteau o taxă de 13 euro pe lună.

Fosta polițistă susține că este nevinovată și că dosarul a fost fabricat în străinătate.

Citiți și: Încă o lovitură pentru Luana Radu, fosta poliţistă din anturajul fraţilor Tate. Riscă să rămână şi fără banii din OnlyFans