Tristul caz al femeii cu un PICIOR de 32 de KILOGRAME: Vecinii cred că este POSEDATĂ de DIAVOL FOTO

O femeie din Somalia suferă de o boală rară numită elefantiazis. Astfel, ea are un picior cu o greutate de 32 de kilograme, chiar dacă restul corpului este normal. Ş:ocant este faptul că vecinii ei cred că este posedată de diavol şi încercă să o evite cu orice preţ.

21 nov. 2013, 12:22

Sadia Abdinur, o femeie de 35 de ani din Somalia, s-a îmbolnăvit de o boală rară, dar teribilă. Astfel, piciorul ei s-a umflat şi a ajuns la o greutate de 32 de kilograme după ce a fost infectat de un parazit, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Bărbatul cu TESTICULE de 59 de KILOGRAME a fost salvat după o OPERAŢIE de 13 ore VIDEO

În prezent, ea suferă de elefantiazis şi nu se poate deplasa, nefiind capabilă să aibă grijă de cei doi copii ai săi. Chiar şi aşa, apropiaţii cred că este posedată de diavol şi nu vor să mai vorbească cu ea de frică. Şocant este faptul că în picior există mai multe cheaguri de sânge care ar putea să o omoare în orice minut, femeia având nevoie urgentă de o operaţie costisitoare. Cu lacrimi în ochi ea povesteşte că micuţii ei o îmbrăţişează strâns în fiecare noapte, neştiind dacă vor mai avea această şansă în dimineaţa următoare.

Citeşte şi Bărbatul cu cele mai BIZARE PICIOARE din lume şi-a găsit în sfârşit o pereche de încălţăminte POTRIVITĂ FOTO

O fundaţie încearcă în acest timp să strângă bani pentru Sadia, pacienta având nevoie de o intervenţie chirurgicală extrem de scumpă ce poate fi făcută doar în Marea Britanie. Viaţa esi s-a schimbat în anul 2006 atunci când piciorul s-a infectat şi a început să se umfle.