Triunghi amoros în showbiz! Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, surprins sărutându-se pătimaș cu o artistă cunoscută. Imaginea care a scandalizat fanii

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a fost surprins în timp ce se săruta pătimaș cu tânăra artistă Mira. Imaginea a fost postată chiar de cântăreață pe Instragram, iar fanii au fost luați prin suprindere.

15 nov. 2021, 08:39

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a fost surprins în timp ce se săruta pasional cu Mira, una dintre cele mai populare tinere artiste din România, la acest moment.

Imaginea în care cei doi apar într-o ipostază extrem de tandră a fost postată chiar de cântăreață pe rețelele de socializare, iar poza a devenit virală în doar câteva ore. Mira chiar a desenat o inimioară pe fotografia în care se sărută cu Mario Fresh, semn că între ea și fostul Alexiei Eram ar exista sentimente puternice.

Nu se știe la momentul actual dacă Mira vrea doar să-și amăgească fanii, iar imaginea care a stârnit speculații face parte dintr-un viitor videoclip cu Mario Fresh sau chiar este vorba despre un nou cuplu în showbiz.

Mario Frsh, în schimb, a se afla în urmă cu câteva ore alături de iubita lui, Alexia Eram, şi de alţi prieteni într-o scurtă vacanţă la munte.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Cum va arăta cel mai frumos moment din viaţa celor doi

Vara aceasta a venit ca o ploaie furtunoasă în relația lui Mario Fresh și Alexiei Eram. Cei doi au decis să pună punct relației de câțiva ani, însă, spre sfârșitul verii, la ziua de naștere a Alexiei, aceștia au decis să-și ma idea o șansă, având în vedere că încă există sentimente.

Cu toate că ambii au încercat să-și vadă de viața lor la brațul altor persoane, acest lucru nu i-a împiedicat să se împace.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, tânără nu a mai putut să se abțină și a lămurit faptul că ea și Mario Fresh sunt foarte bine acum.

„Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, remarcă Alexia Eram.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele.”, a mai spus aceasta, potrivit CanCan.

Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. „În relații există și bune și rele!”

Alexia Eram rupe tăcerea despre despărțirea de Mario Fresh. Alexia Eram a confirmat că ea și Mario Fresh au fost despărţiţi pentru o perioadă. Fiica Andreei Esca a declarat că într-o relație există și momente mai puțin ușoare, dar peste care au trecut cu bine.

Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „O să ne apucăm de treabă”

Cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună o perioadă de timp, însă se pare că nu pot sta prea mult departe unul de altul. Alexia Eram și Mario Fresh dădeau de înțeles că s-au separat, iar acum fiica Andreea Esca confirmă despărțirea. „În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele”, a spus Alexia Eram la o emisiune TV. Alexia Eram a precizat că acum ucrurile merg foarte bine: „Inima este completă. Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, a mai spus Alexia Eram.

Mario Fresh a mărturisit că își dorește să se căsătorească, dar și să fie un tată tânăr. „Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.