Triunghi amoros la Teleorman: Poliţista Maria „Bateria” și-a prins soţul polițist în pat cu o colegă de birou, căsătorită și ea cu un alt agent

Ireal, dar adevărat. Totul s-a petrecut în ajunul Crăciunului, în capitala Teleormanului. Maria „Bateria” este o polițistă care a intrat în structurile MAI direct din cercurile infracționale, făcând parte dintr-o grupare specializată cu furtul bateriilor auto.

30 dec. 2022, 20:55
Triunghi amoros la Teleorman: Poliţista Maria „Bateria” și-a prins soţul polițist în pat cu o colegă de birou, căsătorită și ea cu un alt agent
Poliţista Maria "Bateria" și-a prins soţul polițist în pat cu o colegă de birou

Noi detalii din scandalul din Poliţie după ce Maria „Bateria” şi-a prins soţul cu amanta! Apar noi detalii din scandalul care zguduie poliţia din Teleorman, după ce Maria „Bateria”, agenta de la Poliţia Animalelor, și-a prins soțul în flagrant cu colega de serviciu.

Situație aproape ireală în Poliția din Teleorman. Potrivit impactnews24.ro, totul s-a întâmplat chiar înainte de Crăciun. În centrul poveștii ar fi Maria „Bateria”, o polițistă ce a intrat în structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) asta deși ar fi fost anchetată pentru furt de baterii auto, în urmă cu 10 ani, de unde și porecla. Din suspectă femeia ar fi rămas doar martoră, iar ulterior, prin încadrare directă, a ajuns om al legii.

Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit: „Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă”
Zilele trecute, așadar, în ajunul celei mai mari sărbători creștine, Maria „Bateria” ar fi aflat că soțul ei, cu care se află într-un proces de divorț, ar fi desfășurat activități ce nu sunt în fișa postului cu o colegă, tot din Poliție, într-un apartament din Alexandria. Revoltată, femeia s-ar fi deplasat la fața locului și ar fi pornit telefonul pentru colectarea de probe. Conform sursei citate, încercând să intre în casă, aceasta a fost agresată fizic de polițista amantă, aflată în timpul liber, care ar fi încercat să o împiedice să filmeze.

Scandal mare în Poliție, deși Maria „Bateria” și cei doi amanți au decis să renunțe la plângeri

În haosul de acolo, Maria „Bateria” a sunat la 112. Astfel a aflat de întâmplare și soțul amantei, tot polițist, care credea că nevasta lui se află în misiune. După ce s-ar fi gândit mai bine, cei trei ar fi decis că este mai bine să nu se depună plângere penală, iar apelul la 112 să fie dat uitării. Poliția din Teleorman a reacționat, însă, după ce amantlâcul a ajuns în presa locală.

„La data de 22 decembrie, a.c., o persoană a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un posibil conflict la domiciliul din municipiul Alexandria, județul Teleorman. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, de către structura de specialitate, cu privire la stabilirea situației de fapt și în referire la cele apărute în spațiul public”, a transmis IPJ Teleorman, potrivit Total Impact.

Între timp, internetul s-a umplut de glume după ce organele legii au pătat din nou imaginea Poliției Române.


Știrea a depășit granița județului Teleorman când s-a aflat că soția cu flagrantul este cunoscută în Alexandria ca Maria „Bateria”. Porecla tinerei vine după ce a fost prinsă în trecut ca furat bateria auto.

Mai exact, în urmă cu 10 ani înainte să fie polițistă, a fost cercetată penal într-un dosar în care polițiștii investigau furtul unor baterii auto, de aici și porecla de Maria „Bateria”.

Ce s-a întâmplat cu preotul iubăreţ din Scobâlţeni după ce enoriaşa-amantă a dezvăluit „păcatele” grele ale acestuia din casa parohială
Anii au trecut, faptele s-au prescris, iar femeia a trecut de cealaltă parte a baricadei și a ajuns om al legii. Glumele cu milițieni din anii ’70 care au inspirat celebra serie de filme BD, sunt și acum actuale în centrul orașului Alexandria, o urbe liniștită, cu hoți, criminali, violatori, ca în orice societate.

Doar că diferența dintre scena din BD și realitatea zilei de azi din Alexandria e că milițienii, unii polițiști de azi, sunt și martori, și polițiști, și personaje centrale din filmul cu bandiți.

Iar de relații cordiale în sânul Miliției nici nu poate fi vorba de la desantul Mariei „Bateria” în căminul conjugal.