Ce s-a întâmplat cu preotul iubăreţ din Scobâlţeni după ce enoriaşa-amantă a dezvăluit „păcatele” grele ale acestuia din casa parohială

În Podu Iloaiei se spune că fostul preot ar fi la muncă în Germania. În octombrie 2022, oficialii MMB (Mitropolia Moldovei și Bucovinei) au transmis că Orzetic nu mai este preot paroh. Tânăra susține că soțul ei a bătut-o „3 zile și 3 nopți", dar aceştia s-au împăcat între timp.

29 dec. 2022, 18:17

Ce s-a întâmplat cu Bogdan Orzetic, preotul  din Scobâlţeni care s-a iubit cu o enoriașă. Mitropolia Moldovei și Bucovinei se află în căutarea unui preot paroh pentru Scobâlţeni. Totul după scandalul legat de preotul Bogdan Orzetic, acuzat că s-a iubit cu o enoriașă.

Se caută urgent preot paroh pentru Scobâlțeni! Din parohia respectivă fac parte 310 familii. S-a ajuns aici după ce preotul Bogdan Orzetic, acuzat că s-a iubit cu o enoriașă, a demisionat și a părăsit România.

În Podu Iloaiei se spune că fostul preot ar fi la muncă în Germania. În octombrie 2022, oficialii MMB (Mitropolia Moldovei și Bucovinei) au transmis că Orzetic nu mai este preot paroh.

Bărbatul din Scobâlţeni pe care nevasta l-a înşelat cu preotul din sat scapă de arest. Nu are dreptul să petreacă sărbătorile cu soţia, chiar dacă cei doi s-au împăcat

Alexandra este tânăra care s-a iubit cu preotul Orzetic. Ea a vorbit despre aventura cu fața bisericească. Aceasta a spus că a început discuția cu Orzetic la spovedanie.

Preotul ar fi întrebat-o cum se înțelege cu soțul ei, dacă are relații cu el, ce face, cum face… „Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a mărturisit Alexandra pentru BZI.

Apoi, cei doi au început să vorbească la telefon, preotul fiind interesat de viața intimă a femeii: „A fost ca o joacă”, a spus ea. „Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa…”

Astfel, Alexandra a aflat că între preot și preoteasă lucrurile nu mai sunt cum au fost. Tânăra susține că soțul ei a bătut-o „3 zile și 3 nopți”: „El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”. Povestea ar fi rămas „îngropată”, dacă Alexandra nu i-ar fi povestit totul cumnatei sale, care i-ar fi spus soțului gelos: „Au pus ei la cale un plan”.

„Eu i-am spus ei de popă, iar ea tot mă întreba ce facem, cum facem și tot așa. Eu i-am povestit, pentru că îmi plăcea cum era ea interesată și voia să afle lucruri. Oricum, i-am zis și lucruri pe care nu le-am făcut… Nu știu de ce, dar îmi plăcea să-i povestesc”, a adăugat tânăra.
Cumnata i-ar fi povestit despre aventura Alexandrei lui Gheorghiță, care a venit din Germania, pentru a lămuri situația. Gheorghiță Nicai, soțul Alexandrei, a ajuns în vizorul polițiștilor, fiind acuzat de lovire. Pe numele său a fost depusă și plângerea preotului care îl acuza de șantaj. Soțul înșelat a amenințat că va dezvălui tuturor relația nefirească.

Citeste si Preotul iubăreţ din Scobâlţeni, care a păcătuit cu o enoriaşă căsătorită, şi-a dat demisia. Mesajul tulburător al părintelui: „Cele mai grele luni din viaţa mea m-au făcut să înţeleg că nu toate lacrimile sunt sincere și nu izvorăsc dintr-o adevărată durere”

Polițiștii au organizat, însă, un flagrant, iar Gheorghiță a fost prins cu sacoșa de bani (10.000 euro!) de la preot. Nicai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar preotul nu are voie să mai țină slujbe.

Amanta preotului din Scobâlţeni, ordin de protecție împotriva lui Gheorghiță

Femeia a povestit judecătorilor ieșeni cum a fost bătută cu picioarele în cap de către soțul Gheorghiță. Cererea de emitere a unui ordin de protecția a fost depusă la Judecătoria Iași pe 18 iulie 2022. Sentința a fost emisă câteva zile mai târziu. Prin acţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași a solicitat instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

Ce îi cerea preotul din Iași enoriașei măritate. Tânăra a dezvăluit cum l-a ispitit

Tânăra care l-a ispitit pe Bogdan Orzetic, preotul bisericii Nașterea Maicii Domnului din satul Scobâlțeni (județul Iași), a dezvăluit detalii picante despre relația lor.

Conform jurnaliștilor de la bzi.ro, tânăra Alexandra a declarat că preotul i-ar fi cerut să-i îndeplinească unele fantezii. Părintele era nemulțumit din cauza faptului că soția nu era atentă la dorințele sale. Asta a susținut tânăra care era căsătorită cu un bărbat mai în vârstă. În plus, se pare că preotului îi plăcea să o asculte pe tânără când povestea despre ce făcea ea în patul conjugal.

”După ce i-am spus la spovedanie ce fac cu soțul, am început să vorbim la telefon. Eu îi povesteam ce mai fac cu soțul și lui îi plăcea. Îmi spunea că el nu mai are treabă cu preoteasa, iar eu îi spuneam ce-mi venea în cap, ce îi plăcea să audă.

Fantezia lui era sexul oral. Mi-a spus că preoteasa nu îl lăsa să îi facă… Dar cu mine s-a întâmplat, l-am lăsat. Mi-a spus și de anal, dar a rămas așa”, a declarat Alexandra Nicai pentru reporterii cotidianului Bună Ziua Iași.

Mai departe, tânăra a declarat că în ciuda pasiunii mistuitoare, ambii au evitat să întrețină relații intime în apropierea bisericii sau în lăcașul de cult: ”La biserică nu s-a întâmplat nimic, niciodată, doar ce am povestit eu la spovedit.”

Astfel, cei doi profitau de momentele în care preoteasa nu era acasă și se iubeau în apartamentul preotului. Potrivit sursei citate, tânăra consideră că între ea și slujitorul Domnului nu a fost decât o aventură. Un joc.

Alexandra a precizat că în niciun moment nu s-a gândit la o relație cu Bogdan Orzetic, o figură foarte populară printre enoriași. Când a fost întrebată dacă a luat în calcul varianta păstrării legăturii cu preotul, infidela a oferit un răspuns negativ.

Citeste si Alexandra, amanta preotului din Iași, dă cărțile pe față: „Am început să vorbim la spovedanie. Îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arăta. A fost ca o joacă”

Ea a dezvăluit că vrea să divorțeze întrucât soțul înșelat a început să o bată. Mai departe, Alexandea nu vrea decât să aibă grijă de copilul ei, în liniște, departe de scandalul care a marcat comunitatea.