Trucul Andreei Bălan ca să nu se îngraşe. Artista nu renunţă la plăcerile culinare: „Fără desert nu se poate”

La 38 de ani, Andreea Bălan are o siluetă aproape de perfecţiune care a rămas neschimbată în pofida trecerii anilor şi a celor două sarcini. Cu toate astea, artista mărturiseşte că este pofticioasă şi nu se abţine de la nimic, mai cu seamă de la dulciuri.

01 mart. 2023, 12:32
Trucul Andreei Bălan ca să nu se îngraşe. Artista nu renunţă la plăcerile culinare: „Fără desert nu se poate”

Trucul Andreei Bălan ca să nu se îngraşe. Fiind urmărită de multe tinere pe reţelele sociale, jumătatea blondă a trupei Andre primeşte frecvent întrebarea cum reuşeşte să-şi menţină silueta ireproşabilă. Ei bine, cântăreaţa susţine că nu ţine o dietă anume, dimpotrivă, nu spune nu niciunui aliment şi nici nu a căzut în patima numărării caloriilor.

Trucul Andreei Bălan ca să nu se îngraşe

Artista are grijă să aibă în meniu două mese pe zi, iar asta pentru a putea consuma și desertul. Mărturiseşte că, adesea, pentru a se bucura de desert, renunţă la mâncarea greoaie şi alege doar o salată.

Mănânc de două ori pe zi un singur fel. De multe ori, mănânc salată ca să pot să mănânc desert. Fără desert nu se poate”, dezvăluie artista.

Citeste si Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

De altfel, s-a văzut şi la „America Express” că andreea a fost extrem de pofticioasă. Primul lucru de care se interesa atunci când ajungea la cazare era referitor la mâncare. asta în pofida faptului că partenera ei, Andreea Antonescu, se rușina de fiecare dată când blondina întreba de mâncare.

 „De 20 de ani am aceeași greutate”

Apa şi activităţile solicitante din punct de vedere fizic o ajută cel mai mult să-şi păstreze constant numărul de kilograme.

Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez.

Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate.

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mărturisit Andreea Bălan.

Citeste si Andreea Bălan, în fustă scurtă în benzinărie. Cum a fost filmată artista: „Ne aplecăm ca o divă”