Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

Andreea Bălan a oferit noi detalii cu privire la relația care a rămas între ea și tatăl fetelor sale, la aproape doi ani de la despărțire. 

04 ian. 2023, 11:12

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit deja de mai bine de doi ani de zile, după un amplu proces de divorț. Cei doi nu au rămas deloc în relații bune, însă trebuie să mențină legătura pentru cele două fiice ale lor. De-a lungul timpului, artista și actorul și-au adus unul altuia diferite acuzații dure și, nici până în ziua de astăzi, nu au căzut de acord privind custodia celor două fetițe. Mai mult, celebra artistă a rămas în continuare nemulțumită și de pensia alimentară pe care judecătorul a decis că George Burcea trebuie să le-o ofere copiilor săi, motiv pentru care a atacat decizia în instanță.

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

Citește și FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.

Andreea Bălan se pare că nu prea are noroc în dragoste. După separarea de George Burcea, vedeta s-a iubit timp de un an cu Tiberiu Argint, de care s-a și despărțit câteva luni mai târziu. După această separare tacită gurile rele spuneau că diva se iubește cu un alt bărbat misterios, pe care îl ține doar pentru ea și cam atât. Înainte de aceste idile eșuate, ea a avut o relație cu Keo, care a părăsit-o pentru Misty, artista cu care are și o fetiță și cu care trăiește și în prezent.