Trucul banal cu care şoferii români scapă de amenzi. Este ilegal: „Riscă dosar penal” VIDEO

Sancţiunile financiare aplicate conducătorilor auto au crescut, dar aceştia au găsit o modalitate de a le evita. Concret, şoferii îşi modifică literele de pe plăcuţele de înmatriculare folosind bucăţi de bandă de izolat. Mai mult, aceştia se filmează când modifică litera F în litera E sau C în O şi urcă clipurile pe TikTok.

12 iul. 2022, 11:12
Trucul banal cu care şoferii români scapă de amenzi. Este ilegal: „Riscă dosar penal” VIDEO

Trucul banal cu care şoferii români scapă de amenzi. Sancţiunile financiare aplicate conducătorilor auto au crescut, dar aceştia au găsit o modalitate de a le evita. Concret, şoferii îşi modifică literele de pe plăcuţele de înmatriculare folosind bucăţi de bandă de izolat. Mai mult, aceştia se filmează când modifică litera F în litera E sau C în O şi urcă clipurile pe TikTok. Prin această metodă, şoferii scapă de amenzile de viteză sau rovinietă, însă consecinţele pot fi mult mai grave dacă sunt prinşi! De altfel, mulţi internauţi nu înţeleg motivul pentru care un şofer ar recurge la o astfel de metodă, având în vedere că cel care apelează la ea riscă să se aleagă cu dosar penal, anunţă Antena 3.

COD RUTIER 2022, cel mai mic accident va fi monitorizat. Schimbare majoră pentru toţi şoferii de azi, dispozitiv OBLIGATORIU inclusiv pe camioane DOCUMENT

Trucul banal cu care şoferii români scapă de amenzi. Poliţiştii au reacţionat şi ei după ce au văzut imaginile şi spun că şoferii care s-au filmat şi apoi au urcat clipurile video pe TikTok nu pot fi anchetaţi, având în vedere că maşinile stau pe loc. Aceştia avertizează însă este o idee proastă pentru a scăpa de amenzi, având în vedere că, în cazul în care sunt prinşi, şoferii se vor alege cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

COD RUTIER 2022. Schimbări importante pentru aceşti şoferi. Riscă amenzi usturătoare dacă sunt prinşi aşa de poliţişti