Trucul care te va ajuta să vezi mesajele șterse de pe WhatsApp! Opțiunea secretă căutată de utilizatori

Una dintre cele mai folosite aplicații din lume atunci când vine vorba de a primi sau de a trimite mesaje este WhatsApp. Totuși, foarte puțină lume știe că mesajele șterse pot fi recuperate.

29 mart. 2023, 22:47
Trucul care te va ajuta să vezi mesajele șterse de pe WhatsApp! Opțiunea secretă căutată de utilizatori

Una dintre cele mai folosite aplicații din lume atunci când vine vorba de a primi sau de a trimite mesaje este WhatsApp. Una dintre funcțiile extrem de apreciate de utilizatori este faptul că dacă ai trimis un mesaj greșit, acesta poate fi șters. Totuși, foarte puțină lume știe că aceste mesaje pot fi recuperate.

Citește și: Cum poți să ieși de pe un grup pe WhatsApp fără ca restul persoanelor să știe? Noua opțiune introdusă de Meta

Așadar, toți știm că pe WhatsApp există funcția de Ștergere pentru toată lumea”, ca modalitate de anulare a trimiterii mesajelor. Aceasta opțiune este disponibilă timp de o oră de la trimiterea mesajului și este extrem de folosită de utilizatori, în special în momentul în care a fost trimisă unui chat greșit sau mesajul trimis a fost o greșeală.

Cum poți recupera mesajele șterse din WhatsApp

Totuși, există persoane care sunt mai curioase din fire și care se întreabă ce se ascunde în spatele mesajelor șterse. Ei bine, aceste persoane ar trebui să știe că există o metodă prin care pot vedea mesajele, chiar dacă au fost șterse de către partenerul de discuție.

Unul dintre trucurile care pot fi folosite se referă la accesarea mesajului șters prin intermediul unei aplicații care se numește Notification History, care poate fi descărcată prin intermediul Google Play Store. Totuși, în această variantă există o serie de limitări. Pot fi recuperate doar acele mesaje șterse care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care s-a interacționat. De asemenea, atunci când iei decizia de a descărca astfel de aplicații trebuie să fii prudent, deoarece unele dintre ele conțin programe malware care ar putea infecta un dispozitiv. Mai mult de atât, dacă nu optați pentru o versiune cu plată, aceste aplicații pot fi destul de dificil de utilizat și, cel mai probabil, vor fi pline de reclame.

O altă opține este să te bazezi pe Cloud. Primul pas ar fi ca utilizatorii  să se asigure că mesajele WhatsApp sunt salvate în iCloud pentru a putea fi recuperate. Apoi, ar trebui să vă ștergeți WhatsApp de pe telefon și să o reinstalezi folosind App Store. În momentul în care aplicația a fost reinstalată, trebuie să te conectezi din nou la contul tău și să aștepți opțiunea care va apărea pentru restaurarea mesajele copiate anterior. Când această opțiune este selectată, toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar dacă au fost șterse.

Citește și: Categoria de utilizatori de WhatsApp care nu va mai putea folosi aplicația din 2023. Accesul va fi restricționat de pe aceste tipuri de telefoane