Trucul fabulos care te ajută să cureți scurgerea de la chiuvetă cât ai bate din palme! Secretul adevăraților instalatori a ieșit la iveală

Majoritatea românilor s-au confruntat cel puțin o dată în viață cu o chiuvetă înfundată care le-a dat mari bătăi de cap. De cele mai multe ori, în astfel de situații, aceștia apelează la ajutorul unui instalator fără să știe că o pot face chiar ei în mai puțin de 10 minute.

24 feb. 2024, 12:14
Trucul fabulos care te ajută să cureți scurgerea de la chiuvetă cât ai bate din palme! Secretul adevăraților instalatori a ieșit la iveală
Trucul fabulos care te ajută să cureți scrugerea de la chiuvetă cât ai bate din palme

Trucul fabulos care te ajută să cureți scrugerea de la chiuvetă cât ai bate din palme! Foarte puțini sunt cei care știu că există un truc magic cu ajutorul căruia scurgerea de la chiuvetă poate să fie curățată în mai puțin de 10 minute.

Citește și Cea mai simplă metodă prin care să cureți aragazul! Trucul care îți va salva timpul atunci când speli arzătoarele

Trucul fabulos care te ajută să cureți scrugerea de la chiuvetă cât ai bate din palme!

Această soluție fabuloasă este extrem de cunoscută în rândul instalatorilor, însă majoritatea refuză să o divulge. Acesta se găsește în comerț și nu numai că îți curăță țevile, ci va lăsa în urma sa și un miros extrem de plăcut.

Este vorba despre bicarbonatul de sodiu și oțetul, două produse extrem de ieftine care sunt nelipsite din bucătăriile românilor.

Dacă sunt combinate ele creează o reacție chimică care eliberează dioxid de carbon și în felul acesta ajută la descompunerea și eliminarea blocajelor din țevi, indiferent că este vorba de chiuveta din bucătărie sau cea din baie.

Toarnă bicarbonat de sodiu din belșug în scurgerea de la chiuvetă, pune oțetul și cât mai multă apă caldă. Ca să fii sigur că are efect acest truc acoperă scurgerea cu un dop și încearcă să nu folosești chiuveta măcar o oră.

De regulă, unii instalatori obișnuiesc să mai toarne o cană de apă fierbinte după ce au scos dopul pentru a fi siguri că nu exstă depuneri.

Bicarbonatul de sodiu face minuni și în cazul depunerilor de grăsime sau a scurgerilor parțial înfundate. Combinat cu zemă de lămâie acesta va desfunda instant scurgerea înfundată.

În plus, o altă soluție ideală pentru desfundarea scurgerii de la chiuvetă este detergentul de vase. Combinat cu apă fiartă această soluție este extrem de utilă atunci când țevile nu sunt înfundate complet sau au nevoie de o curățare periodică.

Se toarnă apa fiartă într-un recipient în care se adaugă detergentul lichid. Se amestecă foarte bine cele două produse și apoi se toarnă în chiuvetă fără a se adăuga altceva după. Canalizarea va fi curată în doar 10 minute!

Citește și Rețeta de langoși care ți se topesc în gură! Care este trucul secret folosit de unguroaice