Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O menajeră a explicat de ce

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O femeie care lucrează ca menajeră la un hotel a dezvăluit de ce nu trebuie să faci patul atunci când pleci din camera unde ai fost cazat, iar motivul este surprinzător.

09 ian. 2022, 18:21
Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. O menajeră a explicat de ce
Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel. Atunci când plătim o cameră de hotel sau de pensiune ne dorim să avem parte de cât mai multe beneficii și apreciem orice detaliu ce contribuie la confortul nostru.

La plecare, unii dintre turiști aleg chiar să își facă patul, în ideea de-a lăsa camera cât mai curată și ordonată după șederea lor acolo.

Citeşte şi: Cameră de hotel din Slănic Moldova, devastată de turişti. Dezastrul găsit de menajere: „S-au întors valorile acasă”

Motivul pentru care nu trebuie să faci patul din camera de hotel

O angajată a unui hotel a dezvăluit de ce acest lucru nu ajută la nimic, ba dimpotrivă, îngreunează munca celor care se ocupă cu ordinea și curățenia.

Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?

Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit celor de la mirror.co.uk.

O altă menajeră, Janessa Richard, a dezvăluit recent prin intermediul unor filmări publicate pe TikTok secrete din această industrie, pe care nu le știu mulți.

Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a spus aceasta.