Trucul la care a apelat Laura Cosoi ca să nu se îngraşe în sarcină: „Am mâncat foarte mult dulce, eram convinsă că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize”

Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu cea de-a treia sarcină. Actriţa arată mai bine ca niciodată şi spune că este în grafic cu kilogramele în plus. Asta în pofida faptului că a mâncat mai mult dulce decât la cele două sarcini anterioare.

23 mai 2022, 12:08

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară în luna iunie, iar naşterea va fi una naturală, aşa cum au fost şi precedentele. Actriţa nu a luat în sarcină mai multe kilograme decât este normal. Şi asta în pofida faptului că a mâncat mai mult dulce decât la sarcinile anterioare şi nici nu a putut face sport aşa cum a făcut când a fost gravidă cu Rita sau cu Vera.

Trucul la care a apelat Laura Cosoi ca să nu se îngraşe în sarcină

Laura susţine că a mâncat atât de mult dulce încât s-a temut că glicemia i-o va lua razna. Nu s-a întâmplat, totuşi, acest lucru.

Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere. Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze.

E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă„, a declarat actriţa pentru viva.ro

Citeste si Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină: „Am avut o perioadă grea”

Laura Cosoi a ales numele pentru cea de-a treia fetiță

Laura Cosoi şi soţul ei, Cosmin Curticăpean, au ales deja numele fetiţei, dar nu vor să-l dezvăluie până când se micuţa se va naşte. Fetiţa va avea două nume.

Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de patru. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume.

Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi. Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu.

Vera Maria, Vera înseamnă adevăr. Adevărata Maria dacă ar fi să o traducem așa. Este născută pe 15 august, de Sfânta Maria. Voi deveni mamă tot în iunie. Pe 11 iunie este ziua Ritei”, a spus Laura Cosoi într-o emisiune a lui Măruţă din luna februarie.

Citeste si Fosta iubită a lui Fuego face carieră în politică. Adevăratul motiv care a dus la ruperea relaţiei: „Scopul relației noastre nu a fost căsătoria”

 

 


loading...
Partenerii noștri