Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină: „Am avut o perioadă grea”

Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină. Actriţa este însărcinată a treia oară şi va avea tot o fetiţă. În ultima perioadă, s-a confruntat cu câteva probleme, care au îngrijorat-o.

11 apr. 2022, 15:23
Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină: „Am avut o perioadă grea”
Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină

Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină. Vedeta a vorbit recent despre stresul care s-a acumulat în ultima perioadă. Deși analizele ies bine, iar copilul este perfect sănătos, ea continuă să se confrunte cu multe stări emoționale dificile.

Citeşte şi: Rețeta de papanași delicioși a Laurei Cosoi. Cum să prepari un desert perfect pentru copii în câțiva pași simpli

Problemele cu care se confruntă Laura Cosoi în a şaptea lună de sarcină

Am avut o perioadă grea și am stat stresată să fie și ea bine. În rest, analizele sunt perfecte, copilul a crescut, s-a dezvoltat foarte frumos și cred că va fi un copil foarte fericit, vesel. Sincer nu-mi dau seama cu cine seamănă (nr. din fotografii)‘, a spus ea în cadrul unei emisiuni TV.

Laura Cosoi a explicat motivul pentru care burtica sa de gravidă este mai mare decât în cazul sarcinilor din trecut. Ea a menționat că bebelușul este foarte agitat și activ, semn că se simte bine.

7 luni, în iulie nasc. (…) Placenta fiind voluminoasă, e mai mare burtica decât în mod normal. La Vero a fost posterioară. Semnalele le primesc de la ea, faptul că se agită, se învârte. În momentul ăsta știu că e bine, am fost la control săptămâna trecută‘, a declarat ea.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună două fetițe. „Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a spus Laura Cosoi.