Trucul prin care Andreea Esca se menţine în formă, la 50 de ani: „Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta” Ingredientul la care a renunţat definitv

Andreea Esca este extrem de apreciată pentru aspectul său fizic, iar acum a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

13 mart. 2023, 09:58

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. La 50 de ani, prezentatoarea de la Pro TV se menține într-o formă de invidiat și a dezvăluit ce dietă urmează pentru a avea o greutate constantă. Aceasta a mărturisit că a renunțat la dulciuri, însă nu și la pâine, fiind ingredientul care îi place cel mai mult.
Astfel, Andreea Esca se menține impecabil la vârsta de 50 de ani. Prezentatoarea știrilor Pro TV are o siluetă de invidiat, iar tenul său chiar pare că se ține departe de orice fel de imperfecțiuni. Chiar dacă spune că nu are cea mai echilibrată dietă, vedeta spune că nu sare niciodată peste ora de sport, nu consumă tutun sau alcool și, în plus, trăiește fiecare zi cu zâmbetul pe buze și cu un vibe extrem de pozitiv.

Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Nu știu dacă am cel mai sănătos stil de viață. Dar merg la sport dintotdeauna, în mod regulat. N-am fumat niciodată, nu știu dacă contează. Alcool nu prea beau. Adică, nu știu, beau câte un pahar undeva, așa, de gust, dar nu e pasiunea mea. Dansez mult, îmi place muzica. Am prieteni foarte simpatici, am o familie foarte frumoasă. Poate că toate aceste lucruri la un loc se cheamă, cumva, o viață sănătoasă.

Nu știu dacă îmi arăt sau nu vârsta.  Nu știu dacă e o problemă să-ți arăți vârsta. Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care sunt absolut normale și naturale și să reușești să faci din fiecare zi din viața ta ceva plăcut. Asta e tot”, a susținut Andreea Esca, potrivit fanatik.ro.

Andreea Esca a fost înlocuită de la ProTv! Ce i s-a întâmplat celebrei prezentatoare de știri

Se știe faptul că Andreea Esca este una dintre cele mai bine plătite persoane publice de pe micile ecrane, datorită notorietății și experienții pe care o are în domeniu. În acest sens, o mare parte din banii câștigați îi investește în pantofi, recunoaște ea. Aceasta spune că este cu adevărat pasionată de acest domeniu și niciodată prețul nu a contat, atunci când a găsit o pereche de încălțăminte la modă.

„Cred că cei mai mulți bani i-am investit în pantofi. Am foarte multe bijuterii, dar nu întotdeauna niște bijuterii care să coste foarte mult. De altfel, nu iau niște pantofi doar pentru faptul că sunt la modă sau pentru faptul că, nu știu, costă mult.

Andreea Esca refuză ca fiica ei, Alexia Eram, să se căsătorească cu Mario Fresh. Prezentatoarea tv dă cărțile pe față

Atunci când îmi place ceva, da, cumpăr. Cu siguranță am lucruri care îmi plac foarte mult și au costat foarte puțin și lucruri care au costat foarte mult. Am considerat că nu merită atât de mulți bani, dar până la urmă le-am luat’, a adăugat Andreea Esca.

După 30 de ani de activitate, Andreea Esca se dăruiește la fel de mult domeniului care a consacrat-o și care a adus-o la inimile fanilor rapid. Aceasta spune că încă simte foarte intens adrenalina pe care emisia live i-o oferă, iar provocările sunt și ele la ordinea zilei.

Cred că, în primul rând e despre oameni, faptul că suntem aceeași gașcă la știri, îmi place cel mai mult pentru că e ca și când te întâlnești cu prietenii tăi foarte buni în fiecare zi și toată lumea își dorește asta. Pe urmă, faptul că există această adrenalină a directului de care eu pur și simplu am nevoie, mă face să-mi placă de fiecare dată și de fiecare dată când mă duc în platou zic «Gata, hai să facem și jurnalul ăsta!»

Este ceva, o emoție pe care, deocamdată, eu nu am regăsit-o în altceva, poate că există și în alte locuri, dar eu nu am găsit, mai ales că e o emoție repetată.

Se întâmplă o dată la nu știu cât timp ca o altfel de activitate să îmi stârnească interesul, da, dar asta gândește-te că e zi de zi. Sunt și zile mai complicate, sunt și lucruri care mă revoltă, mă enervează, mă supără, dar asta nu mă împiedică să spun că este lucrul care îmi face cea mai mare plăcere”, a mărturisit Andreea Esca în podcastul Cronicari Digitali.