Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”

Andreea Esca a dezvăluit lucruri neștiute până acum din viața ei personală care s-au petrecut în urmă cu mai mulți ani.

02 dec. 2022, 19:46
Andreea Esca a fost îndrăgostită de fiul unui actor celebru: „Primul iubit nu se uită niciodată. M-a iubit ani la rând”
Cine a fost primul iubit pe care l-a avut Andreea Esca

Andreea Esca a vorbit în cartea „Ce-am făcut când am tăcut” despre primul ei iubit din liceu. Nu e vorba despre oricine, ci despre Bogdan, fiul regretatului actor Alexandru Arșinel. La rândul lui, a fost foarte îndrăgostit de prezentatoare.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”,  a scris Andreea Esca în cartea sa.

Alexandru Arșinel a vorbit și el despre relația celor doi, înainte de a pleca dintre noi. Artistul a spus că nu a aflat nimic de la fiul lui și că acesta nu a adus-o niciodată pe Andreea Esca acasă, pentru că lucrurile erau diferite în trecut.

Citește și: Cântăreața cu piese în topurile muzicale care vrea să-i ia locul Andreei Esca. După „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acum visează la postul de prezentator de știri. „M-aș descurca fără probleme”

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație!

Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva.

Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, povestea actorul în trecut.

După relația cu Bogdan, Andreea Esca l-a cunoscut pe Alexandru Eram, cu care are acum doi copii. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei. Imagini de colecție cu îndrăgita prezentatoare

„Prima dată l-am văzut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am văzut printre oameni şi mi-a plăcut foarte mult. L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro Tv pe vremea aceea şi mi-a zis: ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic.

L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică….I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, spunea Esca în urmă cu ceva timp.