Trucuri de fashion pe care toate femeile ar trebui să le urmeze

Toate femeile vor să fie în pas cu moda, însă de cele mai multe ori fac greșeli care nu le avantajează deloc. Cele mai frecvente greșeli se fac atunci când femeile poartă blugi. Făcând aceste greșeli, look-ul femeilor nu mai este unul feminin, ceea ce nu cred că se dorește. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să arăți ca o adevărată divă.

22 mart. 2018, 09:10
Trucuri de fashion pe care toate femeile ar trebui să le urmeze

Testează elasticitatea blugilor.

Înainte de a cumpăra o pereche nouă de blugi, este important să le testezi elasticitatea. Dacă alegi o pereche de blugi care nu sunt elastici, te vei simți sufocată. În plus, acest lucru îți va afecta și circulația sângelui.

Picioare mai lungi.

Fiecare femeie visează la picioare lungi și frumoase, însă greșelile pe care le fac în materie de fashion le împiedică să obțină efectele dorite. Dacă vrei să pară că ai picioarele mai lungi, trebuie să-ți îndoi partea de jos a blugilor.

Ascunderea gleznei.

Este important să nu-ți mai ascunzi gleznele pentru că acest lucru te va face să pari fără stil și bun gust. Este mai bine să nu-ți bagi blugii în încălțări pentru că te va face să pari mult mai scundă și picioarele tale vor părea ma groase.

Cizmele.

Pe perioada iernii, femeile se confruntă cu probleme în momentul în care trebuie să poarte cizme și pantaloni lungi. De cele mai multe ori, pantalonii ajung să se strângă într-un punct, ceea ce este deranjant. Dacă ai și tu această problemă, trebuie să-ți împăturești blugii și să-i prinzi cât mai aproape de picior, apoi să-i bagi în șosete.

Scurtarea blugilor acasă.

Nu este neapărată nevoie să mergi la croitorie pentru a-ți scurta pantalonii pentru că poți face asta singură, acasă. Măsoară lungimea blugilor și trasează o linie cu un săpun pentru a-ți da seama de unde trebuie să tai.