Trucuri de frumuseţe pe care e musai să le ştii

Ca să arăți impecabil nu trebuie să cheltuiești o avere pe tratamente scumpe. Avem pentru tine câteva sfaturi cu care îți poți evidenția trăsăturile.

22 iun. 2016, 12:06
Trucuri de frumuseţe pe care e musai să le ştii

Produsele de calitate sunt greu de găsit și, de obicei, nu sunt accesibile. În loc să apelezi la rezerve, ia în considerare anumite trucuri de frumusețe care oferă un efect surprinzător tenului tău. Nu te vei mai întoarce la vechile obiceiuri și produse din ritualul tău zilnic de îngrijire.

Pudra de bebeluși fixează rimelul
În caz că nu știai, îți spunem noi că pudra pentru bebeluși fixează rimelul pe gene și le face să arate perfect pntru o perioadă mai lungă de timp. Cu un bețisor de urechi aplică pudra, numai după ce ai dat primul strat de culoare, apoi rimelezi genele încă o dată.

…și fardul de pleoape

Poți folosi pudră de talc și pentru a menține cât mai mult fardul de pleoape pe piele. Ca să arate impecabil machiajul tău, nu ezita să apelezi la acest truc. Tot ce trebuie să faci este aplici un strat de pudră înainte de fardul de pleoape.

În loc de ruj, folosește fardul de obraz lichid

Știu, citești și nu-ți vine să crezi. Poate nici nu știai că există fard de obraz lichid. Ei bine, acesta există în diverse sortimente și este o invenție genială, spun make-up artiștii. Mai ales dacă vrei să ai buze senzuale, iar culoarea să resiste cât mai mult timp, chiar și după masă. Folosește fard lichid pe buze. E foarte ușor de aplicat și îl poți găsi în nuanțe care de care mai atrăgătoare.

Cu fardul de pleoape colorează sprâncenele
Fardurile de pleoape au o destinație precisă, însă acestea pot fi folosite și în alte zone, cum ar fi obrajii și sprâncenele. După ce ai aplicat cremă de față potrivită cu tenul tău, fond de ten ales în aceeași manieră, poți aplica fard de pleoape pe obraji, în nuanțe potrivite. Ține mai mult și obții un look impecabil și natural.
Vrei să radiezi? Află secretele de frumusețe ale Prințesei Charlotte de Monaco!