Trucuri pentru a alege costumul de baie ca să arăţi bine

Pregatirea pentru sezonul de vara este importanta pentru orice femeie. Daca nu ai avut timp sa mergi la sala pentru a scapa de celulita si de kilogramele in plus, poti invata cum sa alegi corect un costum de baie pentru a ascunde imperfectiunile.

RomaniaTV.net
28 mai 2018, 07:42
Trucuri pentru a alege costumul de baie ca să arăţi bine

Iata cateva dintre cele mai importante trucuri pe care ar trebuie sa le stie orice femeie atunci cand vine vorba despre alegerea costumului de baie, in functie de silueta:

Atentie la efectele vizuale

Chiar si cele mai mici detalii conteaza atunci cand vine vorba despre costumul de baie. De exemplu, decupajele verticale ajuta sa pari mai inalta. Bikinii cu talie inalta iti fac picioarele mai lungi, iar sutienele care se leaga in forma de V in jurul gatului fac umerii mari sa para mai ingusti.

Orice tip de decoratii pe costumul de baie adauga volum, asa ca evita imprimeurile. Daca ai soldurile mari, poti atrage atentia asupra bustului, prin alegerea unui sutien cu elemente decorative.

Citeşte şi Idei de costume de baie pentru petrecerile pool party GALERIE FOTO

Culoarea costumului de baie

Culoarea costumului de baie este foarte importanta. O nuanta aleasa corect poate echilibra vizual orice silueta. Culorile inchise trebuie alese acolo unde vrei sa ascunzi volumul, iar cele deschise pentru zonele in care vrei sa adaugi volum. De exemplu, niste bikini cu dungi in nuante inchise pe partile laterale ale fundului ajuta la conturul taliei.

Există o regulă comună pentru costumele de baie care se potrivește și cu multe alte tipuri de îmbrăcăminte: liniile orizontale adaugă volumul, iar liniile verticale subliniază silueta în jos.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.