Trucuri pentru a-ţi reinventa look-ul

Parcă ai schimba ceva la tine, dar o programare la salonul de înfrumuseţare nu se încadrează în buget zilele astea; ce-ai zice de câteva mini „artificii” de mare... impact.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 10:24
Trucuri pentru a-ţi reinventa look-ul

Fa-ti un „bob” fals

Frizura inegala face inca ravagii… Rasuceste-ti parul la spate, spre interior, prinde-l cu ace de par astfel incat ceafa sa ramana descoperita, apoi trage citeva suvite in fata pentru a-ti incadra chipul, mascand astfel „structura” creata la spate.

Citeste si: Secretele tenului de vedeta

Vopseste-ti parul pe jumatate

Stilul ombré, o tendinta-mostenire a sezonului trecut, continua sa fascineze, fie ca e vorba de diferente de una doua nuante intre radacina si virfuri sau de un contrast izbitor.

Aplica un produs pentru colorare, mai inchis cu cateva nuante, in partea superioara a parului, acoperind bine radacinile, apoi piaptana-l pana la jumatatea lungimii.

Citeste si: Par mai frumos in 6 pasi

Pune-ti in valoare sprancenele

Daca ai sprancene deschise de culoare, inchide-le folosind un fard (nu te indeparta cu mai mult de 2-3 nuante de cea naturala).

In cazul in care ai sprancene negre, foloseste o periuta sau o mascara fixatoare pentru sprancene pentru a le pieptana in sus si tunde cu atentie firele care depasesc cu mult limita inferioara a acestora.

Mai multe trucuri pentru un nou look, pe Cosmopolitan.ro.