Trucuri pentru o căsnicie frumoasă şi de durată. Tu le ştii?

Cu o rată tot mai ridicată a divorţurilor, cuplurile care reuşesc să aibă o căsnicie de durată merită toate laudele. Tentaţiile care sunt la tot pasul, stresul, faptul că te obişnuieşti cu partenerul de cuplu, plictiseala care poate apărea, scăderea pasiunii din dormitor, toate aceste probleme pot afecta serios o căsnicie, dar tot răul spre bine. Cu ambiţie şi multă diplomaţie, poţi avea parte de o căsnicie cum alta nu-i, adică frumoasă şi de durată. Dacă nu ştii cum să-ţi îmbunătăteşti relaţia cu partenerul tău, îţi vindem noi câteva ponturi preţioase.

RomaniaTV.net
11 dec. 2013, 10:39
Trucuri pentru o căsnicie frumoasă şi de durată. Tu le ştii?

1. Ofera-i libertatea de care are nevoie

Faptul ca te casatoresti cu barbatul pe care il iubesti nu inseamna ca trebuie sa devii stapana lui, nu inseamna ca trebuie sa devii din cale afara de posesiva. Un astfel de comportament nu-ti va fi util, nici macar daca ai un act in mana. Asadar, pentru o casnicie fericita si de lunga durata, este recomandat sa-i lasi partenerului libertatea de care are nevoie, ofera-i constant clipe de ragaz, in care sa poata face ceea ce ii place.

Citeşte şi Vorbe pe care un soţ nu trebuie să le spună vreodată soţiei

De exemplu, daca vrea sa iasa cu prietenii lui la meci sau la bere, nu te autoinvita si nu-l bate la cap sa se razgandeasca, doar pentru a ramane langa tine. Daca stii ca merge la sala in fiecare joi la 5, nu-i schimba planul dupa nevoile tale. Cu cat ii permiti sa se simta mai bine in clipele lui de libertate, cu atat casnicia ta va dura mai mult.

2. Transforma sexul intr-o experienta interesanta

Da, sexul conteaza la fel de mult si dupa 10 ani de casnicie, desi probabil ai auzit ca, odata ce te casatoresti, sexul pierde teren in fata altor provocari, cum ar fi copiii sau jobul. Secretul unei casnicii de durata este sa stii sa transformi fiecare lucru important intr-o prioritate si sa iti imparti atentia in mod egal intre toate lucrurile importante din viata ta.

Citeşte şi Cum poate duce fericirea în cuplu la divorţ? Află răspunsul la o întrebare bizară

Cu alte cuvinte, daca ai copii, nu iti neglija sotul. Daca vrei o promovare la serviciu si lucrezi peste program, nu iti neglija sotul acasa. Intr-adevar, sexul sufera niste modificari pe parcursul casniciei, in sensul ca ajungeti sa va cunoasteti foarte bine si stiti amandoi ce va doriti de la o partida de amor. Provocarea cea mare este sa stii cum sa faci pentru a mentine sexul interesant si excitant, adica sa ai curaj sa incerci pozitii noi, jocuri erotice noi si alte picanterii.

Descoperă mai multe trucuri pentru o căsnicie frumoasă şi de durată pe Ele.ro.