Trucuri pentru un machiaj perfect la nuntă

Cu toate ne dorim să arătăm perfect în ziua nuntii, cea mai importantă zi din viaţa noastră. Şi da, lookul perfect este la îndemână, el putând fi realizat prin machiaj. Vei arăta perfect mai ales în poze, amintirile de peste ani şi ani cu care te vei lauda copiilor şi nepoţilor, amintiri nepreţuite de la această zi specială.

29 iul. 2014, 08:15
Trucuri pentru un machiaj perfect la nuntă

Iata cateva mici detalii care pot sau nu sa faca diferenta dintre perfect si imperfect:

1. Mai intai de toate, foloseste un rimel rezistent la apa. Emotiile din cadrul evenimentului se pot transforma rapid in lacrimi de bucurie care ar putea ruina look-ul. Pentru gene lungi si voluminoase, folositi intotdeauna 3 straturi de rimel: unul pentru lungime, unul pentru volum si, in fine, unul rezistent la apa.

Citeşte şi Cum îţi poţi face genele să arate de 5 ori mai lungi utilizând doar mascara

2. In cazul in care planuiesti o nunta in aer liber, nu uita sa iti protejezi pielea cu crema de protectie solara. Zonele cele mai importante sunt mainile si umerii dar si acele parti de pe fata care pot fi cu usurinta arse de soare.

3. Foloseste o mica cantitate de pudra bronzanta in zona decolteului. Aceasta iti va egaliza tonul de culoare al pielii si o va face sa arate mai bine in poze.

Continuarea pe Lyla.ro.