Trucuri perfecte pentru a avea o piele strălucitoare în această primăvară

Acum ca razele soarelui incep sa-si faca simtita prezenta din ce in ce mai mult, este vremea ca si fata ta sa straluceasca.

RomaniaTV.net
13 mart. 2015, 20:45
Trucuri perfecte pentru a avea o piele strălucitoare în această primăvară

Iata 4 trucuri perfecte si extrem de simple care iti vor fi de folos.

Exfoliaza

Nu poti da stralucire argintului fara sa stergi intai praful de pe el. Asa si cu pilea ta. Nu poti face sa straluceasca ceva mort. Asadar, exfoliaza straturile de celule moarte de la nivelul pielii. Nu trebuie sa cumperi creme scumpe, ci sa folosesti ceva ieftin pe care il ai in casa: zahar. Aplica pe un tampon o lingurita de zahar alb sau brun cristale, apoi aplica pe fata cu miscari usoare. Repeta tratamentul de trei ori pe saptamana. Vei observa pe chipul tau o stralucire aparte. Pentru corp, foloseste tot zahar pe care il adaugi in crema de de corp obisnuita. Nu doar ca vei exfolia celule moarte, ci vei hidrata si pielea noua.

Talpile

Desi talpile par bine protejate de sosete si incaltari, ele sufera pe timpul iernii. Pielea se usuca, se intareste si crapa. Incepe de pe acum pregatirea picioarelor pentru sandale. Cel mai bine este sa aplici acest tratament seara, inainte de culcare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.