Trucuri prin care să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată

Data viitoare când călătoreşti şi rămâi fără date mobile, dar te afli într-un loc în care există conexiune Wi-Fi, aminteşte-ţi de aceste trucuri.

05 aug. 2015, 06:33
Trucuri prin care să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată

Trebuie să citeşti de urgenţă un email legat de muncă sau trebuie să accesezi Google Maps ca să stabileşti un itinerariu? Iată câteva sugestii care te ajută să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată.

De cele mai multe ori, orice spaţiu public cu reţea Wi-Fi securizată îţi va da o parolă (atât timp cât vei fi unul dintre clienţi). În cazul în care restaurantul este închis sau nu vrei să cumperi ceva de acolo, este important să ştii cum anume poţi accesa conexiunea Wi-Fi.

Vei observa că parolele la Wi-Fi-urile din spaţiile publice nu sunt greu de spart sau foarte sigure. Este uşor să ghiceşti care este parola corectă, ba chiar să o şi memorezi.

Noobz.ro a alcătuit o listă cu sugestii care te pot ajuta să te conectezi la o reţea Wi-Fi securizată. De regulă, restaurantele şi magazinele stabilesc o parolă legată de nume sau loc. Vezi AICI trucurile care ar putea funcţiona atunci când nu ai acces la Internet.