Trucuri simple care îl vor face să înnebunească de plăcere

Te-ai întrebat vreodată ce îi excită pe bărbaţi la tine? Să fie surâsul tău, privirile languroase sau rochiile mini şi mulate pe care le porţi? Mai jos poţi vedea unele dintre cele mai excitante lucruri cărora niciun bărbat nu le poate rezista. Încearcă-le şi te vei convinge.

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 10:15
Trucuri simple care îl vor face să înnebunească de plăcere

Pentru un barbat, excitatia vine intr-o secunda daca se afla la inceputul unei relatii sau e vorba de o fata necunoscuta. Daca sunteti impreuna de ceva timp, e posibil sa dureze ceva mai mult. Oricum, nici in cazul acesta nu ar trebui sa iti dea prea mule batai de cap, daca urmezi sfaturile de mai jos.

Pielea si hainele sumare

Arata-i putina piele sau lasa-l sa traga cu ochiul sub fustita ta scurta atunci cand nu se asteapta si isi va dori mai mult.

Citeşte şi Ce mesaj transmiţi prin culoarea rochiei purtată la prima întâlnire

Atingerile tandre

Barbatilor le place sa fie atinsi. Nu trebuie neaparat sa fie ceva cu conotatii sexuale – daca atingerea ta ii provoaca senzatii, curand asta se va vedea si in pantalonii lui.

Apropierea

Te-ai aflat vreodata intr-un lift cu un tip care iti place? Stai aproape de el si ii vei simti respiratia cum se intensifica. Stai in fata lui si atinge-ti usor posteriorul de patalonii lui si distanta dintre voi va deveni si mai mica.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.