Trucuri simple de machiaj care-ţi fac ochii mai mari

Ochii mari sunt consideraţi un detaliu feminin irezistibil şi seducător. În aceste condiţii, te mai miră de ce Mila Kunis, Aishwarya Rai, Anne Hathaway şi Olga Kurylenko sunt considerate adevărate sex simboluri?

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 09:15
Trucuri simple de machiaj care-ţi fac ochii mai mari

Daca nu ai fost inzestrata de mama natura cu o pereche de ochi mari, nu este cazul sa te intristezi. Prin machiaj, poti crea iluzia unor ochi mari si patrunzatori.

Iata ce trebuie sa faci pentru ca ochii sa devina principalul tau punct forte.

1. Foloseste un fard perlat

Fardurile mate sunt foarte frumoase si adauga un plus de mister privirii tale, insa daca vrei sa lasi impresia ca ai ochi mai mari, iti sugeram sa folosesti un fard perlat. Atentie, perlat, nu sidefat! Fardurile sidefate atrag, intr-adevar, mai multa lumina in zona ochilor, insa ii poate face sa para spalaciti. In plus, fardurile sidefate sunt mai pretentioase si necesita un machiaj al fetei foarte bine echilibrat, altfel efectul este dezastruos.

Citeşte şi Rujul rosu, pata de culoare care te scoate din anonimat. Trucuri pentru a-ți rezista pe buze

In schimb, fardurile perlate, cu o textura catifelata si putin pigment stralucitor, iti scot cel mai bine in evidenta privirea si te ajuta sa obtii acel efect de marire pe care ti-l doresti. Cele mai bune nuante sunt cele neutre (bejurile, culoarea sampaniei, marourile si griul), dar si nuantele de mov lavanda, bordo sau roz-auriu.

Mai multe trucuri simple de machiaj care-ţi fac ochii mai mari pe Ele.ro.