Trucuri simple pentru a străluci la petrecerea de Revelion

Îţi oferim câteva trucuri de beauty pentru un look seducător. Tips-uri de machiaj, sugestii de coafură şi nu uita de atitudine!

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 08:58
Trucuri simple pentru a străluci la petrecerea de Revelion

1. PLETE DEZLANTUITE. Orice coafura gandita cu volum trebuie sa aiba neaparat muuult volum: foloseste bigudiuri foarte mari, preferabil calde, si un strop de fixativ la final.

2. BUZE DE FOC. Un ruj rosu ca sangele poate fi oricand o varianta eleganta si simpla pentru o seara.

3. BLUSH PERSONALIZAT. Iti doresti un tem luminos? Aplica peste fondul de ten un blush metalic-sidefat. Alege nuante rozalii, daca ai tenul palid, si tonuri de bronz-auriu dac ai pielea mai inchisa.

4. PRIVIRI SCANTEIETOARE. Pentru machiajul de seara, imbraca-ti pleoapele in culori autumnale. Aplica si un strop de fard alb-sidef in coltul extern al ochilor – vei arata senzational!

5. OBRAJORI SEXY. Inlocuieste fardul de obraz cu o crema sidefata pe care o aplici in doua straturi: efect de seductie garantat!

6. BUZE „SARUTABILE”. Pregateste arsenalul de seductie; in traducere, exfoliaza-ti buzele. Aplica putin demachiant de ochi pe o discheta de vata si freaca usor buzele pentru a indeparta pielea moarta.

Citeste mai multe trucuri pentru un look de party pe Cosmopolitan.ro.