Trucuri vestimentare pe care să le foloseşti pentru a părea mai înaltă

Toate ne dorim să fim cât mai înalte, cât mai suple, cu picioare lungi, păr perfect, tenul impecabil, totul sa fie la locul lui, exact aşa cum ne imaginăm.

RomaniaTV.net
09 sept. 2013, 07:01
Trucuri vestimentare pe care să le foloseşti pentru a părea mai înaltă

Din pacate, acest lucru nu se poate. Exista o varietate larga de tipologii de femei incat am sta la povesti o saptamana intreaga si tot nu am dezbate tot subiectul.

Daca faci parte din categoria mignonelor si iti doresti sa pari mai inalta sau pur si simplu este de o inaltime medie si tu iti doresti mereu „sa fii la inaltime”, iata cateva trucuri vestimentare:

Spune NU pantalonilor trei-sferturi. Acestia nu fac altceva decat sa iti scurteze picioarele. Pantalonii ideali pentru tine trebuie sa fie lungi astfel incat sa iti acopere jumatate din lungimea tocului.

O singura culoare este suficient. Daca esti mica de inaltime si vrei sa pari mai inalta, evita sa te imbraci in mai multe culori in acelasi timp. O singura culoare va creea cu succes impresia unei siluete alungite.

Poarta rochii scurte. Daca ai picioare frumoase si bine lucrate, rochile scurte sunt un alt truc de care te poti cu usurinta folosi. Acestea vor da impresia unor picioare mult mai lungi.

Celelalte trucuri pentru a părea mai înaltă, pe Lyla.ro.